Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La Regidoria d’Esports presenta la quarta edició del ‘Campus Clínic València CF Dénia’

El regidor d’Esports, Raül García de la Reina; els entrenadors de l’Acadèmia del València Club de Futbol i coordinadors del campus, Vicente Roch i Lorenzo Martínez; representants de l’empresa organitzadora de l’activitat Nitidia Sport, Iván Malter i Álex Gayà, i el president de l’Escola Municipal de Futbol, Juanjo Palacios, han presentat hui, dijous 2 de març, la IV edició del ‘Campus Clínic València CF Dénia’.

 

Aquesta iniciativa futbolística es desenvoluparà del dimarts 11 d’abril al divendres 14, coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa. Els xiquets i xiquetes d’entre 5 i 16 anys interessats en una de les 150 places poden realitzar ja la seua inscripció a través de la pàgina web vcfcampusclinics.com. Referent a les places, Malter ha destacat la gran acollida de la present edició, de la qual ja hi ha més de 90 places ocupades.

 

Els entrenaments del campus es basen en la metodologia del València Club de Futbol, i seran desenvolupats per entrenadors de l’acadèmia de l’equip en les instal·lacions esportives de l’estadi Diego Mena i el camp del Rodat, repartint als menuts per edats, entre les 9 del matí i la 13:30 del migdia. L’objectiu és potenciar l’autonomia personal dels i les jugadores, estimular les destreses necessàries per a la competició i transmetre el sentiment valencianista a través dels valors dels jugadors més significatius de la història del club de futbol; com ho ha definit Roch, ensenyar un estil de vida i una identitat que ha resumit mitjançant  l’eslògan de l’escola: “sentiment, valentia i germanor”.

 

García de la Reina, ha convidat a tots els xiquets i xiquetes a viure l’experiència del Clínic. En la mateixa línia, Palacios ha animat als menuts a apuntar-se,  ressenyant la importància del “contacte dels xiquets i xiquetes amb la metodologia i els entrenadors del València”. Per la seua part, Lorenzo Martínez ha volgut agrair a la Regidoria d’Esports i a l’Escola Municipal poder realitzar aquesta quarta edició del campus en una “zona molt valencianista, com és Dénia”.

 

A més dels entrenaments, al campus de futbol s’ofereix tot un programa d’activitats lúdiques paral·leles, tals com una gimcana wipe out, la prova esportiva ‘porter volador’, dianes gegants i tobogans.

(D'esquerra a dreta) Álex Gayà, Vicente Roch, Juanjo Palacios, Raül García de la Reina, ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina