Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia acull la gravació d'un programa de viatges del sud-est asiàtic per a promocionar-se com a destinació turística

Dénia es va convertir en l'escenari d'un dels programes de viatges estrela en la televisió del Sud-est Asiàtic: “Kanava Meipada” (“on els somnis es fan realitat”). El rodatge del programa amb emissió a Singapur, l'Índia i Malàisia es va produir dimarts passat, 7 de març.

 

Des de l'Àrea de Turisme, la qual ha actuat com a guia per a l'equip de producció, es va dissenyar un recorregut paisatgístic, cultural, gastronòmic i turístic pel castell de Dénia, el Museu Arqueològic, el centre històric, els barris antics de  Roques i Baix La Mar i la façana marítima, així com pel mercat gastronòmic i cultural Els Magazinos, on gràcies a la col·laboració de AEHTMA van poder conéixer detalladament les instal·lacions i els productes gastronòmics autòctons. L'objectiu d'aquest programa presentat per Udaya Soundari, una de les cantants més famoses de Singapur, és descobrir i promocionar destinacions, vacances i la cultura de tot el món. La dinàmica del programa és recompensar a un membre de la comunitat local convidant-li a acompanyar a la presentadora i a l'equip per a conéixer les millors ofertes turístiques d'altres països, exercint com copresentador en el programa. Aquest concepte ha calat en l'audiència i el programa ha rebut nombrosos premis.

 

En el calendari de gravació va haver-hi espai per a visitar al Departament de Turisme de Dénia, el qual ha col·laborat en l'organització amb la productora Mediacorp Singapore, mitjançant la Dénia Film Office. Per a la visita d'aquest press-trip han col·laborat també el Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca i l'Oficina Espanyola de Turisme del Sud-est Asiàtic, Austràlia i Nova Zelanda. La visita per la Costa Blanca ha passat per Dénia, Benidorm, Bussot, Callosa d’Ensarrià, Guadalest i Altea.
 

Dénia acull la gravació d'un programa de viatges del sud-est asiàtic per a promocionar-s...
Dénia acull la gravació d'un programa de viatges del sud-est asiàtic per a promocionar-s...
Dénia acull la gravació d'un programa de viatges del sud-est asiàtic per a promocionar-s...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina