Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia organitza la 1a Jornada de neteja del Montgó

La Regidoria de Transició Ecològica ha organitzat per al diumenge 26 de març la 1a Jornada de neteja del Montgó. Les tasques d’arreplega de residus es realitzaran pels voltants de l’ermita del Pare Pere i el camí de la Colònia, els punts amb major trànsit de visitants.

Hi col·laboren en la iniciativa socorristes de Creu Roja Dénia; voluntariat de Protecció Civil Dénia, que regularà el trànsit en el camí de la Colònia; el parc natural del Montgó, que aporta un monitor i diferents materials per a la neteja; Textil Villa de Pego, que facilita  sacs de malles per als residus més pesats; i l’Associació de Veïns del Montgó.

La concentració de participants serà a les 9.30 hores a l’ermita del Pare Pere, on s’organitzaran per grups per a començar la neteja a les 10 hores. L’activitat finalitzarà a les 13 hores.

Els interessats a participar han d’enviar un correu electrònic a deniaviva@ayto-denia.es, indicant el nom complet i edat. El termini d’inscripcions finalitza el dijous 23 de març, a les 14 hores.

 

 

 

L’Ajuntament de Dénia organitza la 1a Jornada de neteja del Montgó

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina