Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia disposarà d'un nou depòsit regulador per a augmentar la reserva d'aigua potable

Aqualia invertirà prop de 3,5 milions d'euros en la construcció de la nova instal·lació i les xarxes de distribució necessàries

El Consell d'Administració d'Aigües de Dénia ha aprovat la realització dels treballs de construcció d'un depòsit de regulació en Benimaquia i les xarxes de distribució necessàries amb l'objectiu d'ampliar la capacitat d'emmagatzematge d'aigua potable en el municipi. Aqualia, la concessionària del servei, destinarà a aquesta actuació una inversió de 3.494.654,34 euros.

 

L'alcalde, Vicent Grimalt, ha explicat que “un municipi de la dimensió de Dénia necessita almenys 24 hores de reserva d'aigua efectives en cas que hi haguera qualsevol problema de subministrament. Actualment el temps de reserva a la ciutat i en les Marines és de poc més de 3 hores, d'ací la importància d'aquest projecte que Aqualia començarà a elaborar en breu.”

 

A més, amb aquesta actuació s'augmentarà la pressió de l'aigua a la ciutat i en la zona del Montgó. També suposarà una important millora de l'eficiència energètica, ja que es podran ajustar les hores de producció als períodes amb menor tarifació elèctrica.

 

 

Dénia disposarà d'un nou depòsit regulador per a augmentar la reserva d'aigua potable

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina