Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’associació AFIMA celebra a Dénia el Dia Internacional de la Fibromialgia i la Síndrome de la Fatiga Crònica demanant visibilitat

L’Ajuntament de Dénia ha acollit l’acte organitzat per l’associació AFIMA amb motiu del Dia Internacional de la Fibromialgia i la Síndrome de la Fatiga Crònica.

 

La presidenta de l’associació comarcal, Ana Pacheco, ha llegit un manifest on s’ha reivindicat la plena normalització d’aquesta mena de malalties, les quals, com s’ha explicat al discurs, es troben invisibilitzades i carents de suport per part d’algunes institucions. De la mateixa manera, s’ha agraït la col·laboració d’altres organitzacions i entitats; destacant la xarxa de solidaritat personal entre “companyes de fatiga”. Pacheco, en nom de l’associació, ha volgut “apel·lar als principis de responsabilitat i solidaritat de tots, sense exclusions ni excuses, per construir un nou model de compromís social, eliminant clixés excloents i injustos”.

 

Les representants d’AFIMA han estat acompanyades a l’acte per l’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, i membres de la Corporació municipal.

 

L’associació AFIMA celebra a Dénia el Dia Internacional de la Fibromialgia i la Síndrome de ...
La ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, parlant amb les representants d'AFIMA
La ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, al costat de les representants d'AFIMA...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina