Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia celebra el IX Concurs de Pintura Ràpida

L’Ajuntament de Dénia, amb la col·laboració de l’associació ADAMA, celebra cada any el Concurs de Pintura Ràpida Ciutat de Dénia. Aquesta novena edició les inscripcions per a les persones interessades a participar es troben ja obertes i ho estaran fins al dijous 8 de juny. El concurs tindrà lloc el diumenge 11 de juny i per a participar caldrà remetre un correu electrònic a adama.arte@gmail.com. Per a aquelles persones a les quals no haja sigut possible formalitzar la inscripció, s’obrirà la inscripció el mateix dia del concurs, de 8:30 a 9:30 hores del matí, en l’Oficina de Turisme de la plaça del Consell.

 

El jurat, format per professionals del món de l’art i l’associació ADAMA, tindrà en compte la qualitat artística, tècnica, compositiva i creativa i l’originalitat de les obres, les quals son de temàtica lliure. El primer premi serà de 1.000 euros; el segon, de 500 i la tercera persona guanyadora rebrà 300 euros. Per altra banda, es concedirà el premi Artista Local, consistent en un viatge a Formentera per a dues persones. Mentre que la persona guanyadora del premi Artista Comarcal rebrà un menjar per a dues persones i un val de 30 euros en material de la tenda de pintura Marina Color.

 

Les cinc obres guanyadores s’exposaran del dimarts 13 al diumenge 30 de juliol a la Casa de la Cultura. L’horari de visita és d’11 hores a 14 i de 17 a 21 de dilluns a divendres i de 10 a 13:30 els dissabtes.

 

Les bases es poden consultar a la web de l’Ajuntament.

Dénia celebra el IX Concurs de Pintura Ràpida

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina