Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La setmana vinent obrin les matrícules als tallers de Llunàtics i Dinàmics

El Departament de Joventut de l’Ajuntament de Dénia, ha presentat la àmplia nova oferta de cursos i tallers que s’impartiran els pròxims mesos en les instal·lacions de Llunàtics i Dinàmics de Dénia, la Xara i Jesús Pobre, la matriculació del qual comença la setmana que ve.

En la programació de Llunàtics, per a xiquetes i xiquets de 3 a 18 anys, es posen en marxa 9 cursos, entre els quals hi haurà psicomotricitat, ceràmica, anglés, pintura, aikido, circ, parkour, i diferents classes de ball. Com a novetat enguany s’impartiran cursos de Funky Roller Dance. El procés de matriculació s’iniciarà a partir del 7 de setembre per a tots els cursos, excepte per a psicomotricitat que s’iniciarà el 21 de setembre. Els cursos s’impartiran des del 18 de setembre de 2023 al 14 de juny de 2024, i hi haurà 210 places per a xiquetes i xiquets.

Quant als cursos de Dinàmics, dels centres de Dénia, la Xara i Jesús Pobre, dirigits a participants de 16 anys d’ara en avant, comença amb 35 grups de tallers de diferents modalitats com a ioga, pilates, taitxí, tonificació, ceràmica, informàtica, anglés, pintura, ball llatí, sevillanes o flamenc entre altres. Com a novetats enguany s’impartiran cursos de màrqueting digital, brodat i correcció postural i hipopressius i s’augmentaran les hores de les classes de pilates i de zumba, a causa de l’èxit de convocatòria de l’any anterior d’aquests cursos. El procés de matriculació s’iniciarà a partir del 28 d’agost per a ioga,  a partir del 30 d’agost per a pilates, a partir de l’1 de setembre per a ceràmica, i a partir del 4 de setembre per a la resta d’activitats. 1.185 places en Dénia, 15 en la Xara i 105 places a Jesús Pobre.

Totes les inscripcions i pagaments dels cursos de Llunàtics i Dinàmics es realitzaran en el següent enllaç https://grupotot.com/inscripciones/, excepte els cursos de psicomotricitat, on les inscripcions es faran de manera presencial en l’OAC, amb cita prèvia (966423700) o a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Dénia (https://oac.denia.es/es/index.aspx).

La setmana vinent obrin les matrícules als tallers de Llunàtics i Dinàmics
La setmana vinent obrin les matrícules als tallers de Llunàtics i Dinàmics
La setmana vinent obrin les matrícules als tallers de Llunàtics i Dinàmics

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina