Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Recepció a les esportistes del Club Gimnàstica en l´Ajuntament de Dénia per a felicitar-les pels seus èxits

L'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, el regidor d'Esports, Valentín Alcalá, i la presidenta del Club Gimnàstica Dénia, Carina Raso, van participar divendres passat 1 de setembre als 19.00 hores, en la recepció i en l'acte de lliurament de diplomes als esportistes del Club que va tindre lloc en l'Ajuntament de Dénia. En la recepció és va posar en valor els grans èxits aconseguits aquesta temporada per les esportistes denieres. Dénia i el seu Club de Gimnàstica tenen diversos triomfs i assoliments que celebrar. Les esportistes denieres Marina Galstyan Kelejyan, Ainhoa Abad, i Anna María Lebedeva, van guanyar els podis de gimnàstica rítmica en el Campionat d'Espanya Individual i Autonomies de Gimnàstica Rítmica que es va celebrar a València del 28 de juny al 2 de juliol. L'alcalde i l'edil d'Esports van entregar els diplomes a les campiones i es van congratular pels triomfs de les tres esportistes del club denier.

 

Marina Galstyan és proclamava campiona d'Espanya individual absoluta en la categoria aleví, i a més guanyava la medalla d'or en modalitat de cércol i la medalla de bronze en la modalitat de mans lliures. Ainhoa Abad, per part seua, és proclamava campiona d'Espanya aleví en la modalitat de mans lliures i Campiona d'Espanya per autonomies amb la Comunitat Valenciana. Així mateix, Anna Maria Lebedeva guanyava la medalla de bronze amb la Comunitat Valenciana, en la categoria aleví.

 

Valentín Alcalá va ratificar el suport de la Regidoria d'Esports al Club de Gimnàstica Dénia, destacant la seua trajectòria i va declarar que “encara que aquesta és la meua primera recepció al club, em consta que han sigut moltes les proves i el grandíssim esforç i que el club té una enorme trajectòria. L'edil va afegir “ací estaré personalment per a ajudar-vos en tot el que puguem, perquè és evident el vostre magnífic treball present i l'immens futur que us espera”. El regidor va voler aprofitar l'oportunitat per a donar l'enhorabona a les altres xiquetes que també han participat en el campionat, “demostrant que heu fet un treball impecable. Heu aconseguit podis autonòmics i provincials molt importants”. Alcalá va donar l'enhorabona a totes les gimnastes, animant-les “a continuar dedicant-vos de forma tan positiva i tan ferma a allò que més us apassiona”.

 

L'edil va finalitzar les seues paraules afegint “pense de veritat que sou un grandíssim orgull per a Dénia. La gimnàstica és un esport que requereix molt d'esforç, treball en equip, disciplina, implicació, i moltes vegades sacrifici... però també resiliència. I esteu creixent amb aquests valors i representant-los exemplarment. No tinc dubte que us espera una reeixida trajectòria i moltíssims més reconeixements. I així ho espere. Enhorabona i moltes gràcies”.

 

L'alcalde, Vicent Grimalt, va felicitar també a les tres campiones pels premis aconseguits, reconeixent els grans èxits collits durant aquesta temporada. A més de donar l'enhorabona a la resta de joves gimnastes “perquè vosaltres sou un exemple per a moltes xiquetes i xiquets de la nostra ciutat que practiquen esport i, sobretot, que gaudeixen de l'esport”, va celebrar el seu esforç i dedicació, perquè “sou un exemple del que es pot aconseguir quan es posen moltes ganes en allò que fas, sense perdre el sentit de l'amistat, del treball en equip, de la companyonia.

 

Finalment, Vicent Grimalt va agrair la labor del Club de Gimnàstica Dénia, “perquè sabem que sou a més de grans esportistes, una gran família. I aquesta experiència i aquests èxits us ensenyen que amb il·lusió i perseverança podeu aconseguir qualsevol objectiu que us proposeu, tant en l'àmbit esportiu i com en la vida. Moltes felicitats!”

Recepció a les esportistes del Club Gimnàstica en l´Ajuntament de Dénia per a felicitar-les ...
Recepció a les esportistes del Club Gimnàstica en l´Ajuntament de Dénia per a felicitar-les ...
Recepció a les esportistes del Club Gimnàstica en l´Ajuntament de Dénia per a felicitar-les ...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina