Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'Ajuntament de Dénia convoca ajudes a pimes i autònoms per a minimitzar l'impacte econòmic de la crisi derivada de la invasió d'Ucraïna

El termini de sol·licitud de les ajudes és de l'11 al 25 d'octubre de 2023

L'Ajuntament de Dénia, amb la col·laboració de Creama-Dénia, llança una línia d'ajudes dirigides a pimes, micropimes, xicotets empresaris autònoms i professionals, amb l'objectiu de minimitzar l'impacte econòmic que la crisi originada per la invasió d'Ucraïna per part de Rússia està suposant per al sector, enfrontat a una “pujada indiscriminada dels preus, els costos d'explotació i els tipus d'interés”, segons reflecteixen les bases reguladores de la convocatòria.

 

Mitjançant la convocatòria es pretén, doncs, oferir un instrument d'ajuda a pimes, micropimes, xicotets empresaris autònoms i professionals del municipi de Dénia que s'han vist obligats a suspendre la seua activitat o bé han patit una minoració de la mateixa i, en conseqüència, han reduït els seus ingressos, mentre que continuen satisfent els costos fixos derivats d'esta.

 

Esta línia d'ajudes és finançada per la Diputació Provincial d'Alacant i a l'Ajuntament de Dénia se li ha assignat la quantitat de 429.323 euros per a l'anualitat 2023.

 

L'ajuda màxima que concedirà l'ajuntament per sol·licitud serà de 4.000 euros i les despeses subvencionables són:

-Quotes d'autònoms

-Lloguer del local

-Interessos de préstecs d'adquisició de local

-El 50% de les despeses d'energia, gas i carburant.

 

Seran entitats beneficiàries totes aquelles pimes, micropimes, xicotet empresariat autònom i professionals amb domicili fiscal en el municipi de Dénia que justifiquen que el seu rendiment net dels mesos pels quals sol·licita l'ajuda -compresos entre l'1 de juliol de 2022 i el 30 de juny de 2023- siga igual o inferior al dels mateixos mesos en l'exercici anterior (2021/2022).

 

El termini de presentació de sol·licituds comença hui, 11 d'octubre, i finalitza el 25 d'octubre de 2023. La tramitació ha de fer-se a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Dénia, des de l’enllaç següent  https://oac.denia.es/es/tramits/tramit.aspx?id=132

 

L'Ajuntament de Dénia convoca ajudes a pimes i autònoms per a minimitzar l'impacte e...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina