Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Reunió amb la consellera Elisa Núñez per a abordar els projectes i necessitats del partit judicial de Dénia

L’alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i el vicealcalde, Rafa Carrió, s’han reunit este matí amb la consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, i la directora general de Justícia, Cristina Gil. En esta primera presa de contacte, els representants municipals han abordat amb la consellera el projecte d’ampliació del Palau de Justícia, la redacció del qual està actualment en licitació. Esta ampliació de les dependències judicials es realitzarà en una parcel·la de 800 metres quadrats contigua al Palau de Justícia i cedida per l’ajuntament a la Conselleria. L’actuació permetrà integrar en un edifici únic tots els serveis judicials i, fins i tot, ampliar-los.

 

Mentre el projecte avança per a fer-se realitat, s’ha condicionat un local al carrer de Pedreguer cantó amb Joan Fuster, cedit també per l’ajuntament, que acollirà provisionalment el Jutjat de Violència i la Unitat de Valoració Integral Forense. Segons s’ha comentat en l’encontre de hui, les obres de condicionament ja estan finalitzades i queden pendents un quants detalls tècnics perquè puga posar-se en marxa.

 

En la reunió també s’ha donat trasllat a la consellera dels informes elaborats per la degana dels jutjats de Dénia, Maria Luisa Calabuig, sobre les necessitats del partit judicial de Dénia, entre les quals menciona la creació d’un jutjat penal.

 

La consellera Elisa Núñez s’ha fet càrrec de les demandes i necessitats exposades i s’ha compromés a vindre a Dénia pròximament per conéixer la situació de primera mà.

Reunió amb la consellera Elisa Núñez per a abordar els projectes i necessitats del partit ju...
Reunió amb la consellera Elisa Núñez per a abordar els projectes i necessitats del partit ju...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina