Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Paula Ferrer i Molina guanya el VI Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia amb ‘Els pirates del temps’

Vorejant la celebració del Dia de les Biblioteques (24 d’octubre), ahir diumenge, dia 22 d’octubre, es va lliurar el VI Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia 2023 en un acte celebrat a l’auditori del Centre Social de Dénia. La premiada d’esta sisena edició és Paula Ferrer i Molina amb l’obra Els pirates del temps, un llibre molt divertit, on ens parla del valor i la força de la família.

El premi, organitzat per l’Ajuntament de Dénia, en col·laboració amb l’editorial valenciana Andana Editorial, i coordinat per la Biblioteca Pública de Dénia, està dotat amb 3.000 euros i la publicació de l’obra guanyadora en Andana Editorial.

En la gala de lliurament del premi, l’alcalde, Vicent Grimalt, acompanyat del regidor de Cultura, Raúl García de la Reina, i de l’editor d’Andana Editorial, Ricard Peris, van entregar Paula Ferrer el guardó del premi, realitzat pels usuaris del TAPIS Dénia. En l’acte, a més, es va presentar l’edició de l’obra guanyadora, Els pirates del temps, il·lustrada per Anna Clariana.

La gala va finalitzar amb l’espectacle de teatre Sóc una nou, de Zum-Zum teatre.

El jurat de la sisena edició ha estat compost per dos representants de l’Ajuntament de Dénia, Llúcia Signes Mata i Mar Reus Bas, dos d’Andana Editorial, Ricard Peris i Llúcia Casanova, i l’especialista en literatura infantil Jovi Lozano Seser. S’hi han presentat al concurs d’enguany un total de 29 obres.

Recordem que el Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de Dénia està obert a tots els escriptors, qualsevol que siga la seua nacionalitat, que presenten obres de narrativa originals i inèdites, escrites en valencià i adequades als lectors infantils (9-12 anys). En la 1a edició del premi (2018) l’obra guanyadora va ser L’illa dels records, de Marta Julià Satorra. La segona (2019) la va guanyar L’illa infinita, de Muriel Villanueva, quedant deserta l’edició de 2020. La quarta edició (2021) va ser per a Les aventures de Diània, de Francesc Gisbert i la cinquena edició (2022) va ser per a La revolta dels pollastres, de Llorenç Capdevila.

Paula Ferrer i Molina guanya el VI Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de...
Paula Ferrer i Molina guanya el VI Premi de narrativa infantil-juvenil en valencià Ciutat de...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina