Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Torna ‘Dénia Stock’ el cap de setmana del 28 i 29 d'octubre

La fira outlet “Dénia Stock”, organitzada per la Regidoria de Comerç a través de l'oficina AFIC en Creama, celebrarà una nova edició els pròxims 28 i 29 d'octubre, al carrer del Marqués de Campo. La celebració de “Dénia Stock”, prevista inicialment per als dies 21 i 22 d'octubre, es va ajornar a aquest efecte de setmana, a causa de la previsió meteorològica que donava fortes ràfegues de vents durant el dissabte 21 d'octubre al matí.

 

Quaranta establiments participaran en esta nova edició, l'objectiu principal de la qual és, com en ocasions anteriors, la dinamització comercial perquè, d'una banda, els comerços puguen liquidar el seu estoc, i, d'altra banda, els compradors puguen adquirir una sèrie de productes amb descomptes.

 

El cap de setmana del 28 i 29 d'octubre, trenta-sis comerços locals portaran els seus productes als estands instal·lats en el carrer del Marqués de Campo i altres quatre establiments oferiran els seus articles des de les seues pròpies botigues, als carrers Diana, Marqués de Camp i l'avinguda Miguel Hernández. En la fira “Dénia Stock” es podran trobar articles de roba, llenceria, calçat, complements, joieria, decoració, o alimentació, que es podran comprar amb importants descomptes en el preu de venda.

 

El dissabte 28 d'octubre la fira obrirà al públic de 10 a 20 hores i l'horari del diumenge 29 serà d'11 a 15 hores.

Torna ‘Dénia Stock’ el cap de setmana del 28 i 29 d'octubre

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina