Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’AVL i l’Ajuntament de Dénia es reunixen per a col·laborar en les activitats que homenatjaran a Maria Ibars com a Escriptora de l’Any 2024

Els membres de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua que formen part de la Comissió Maria Ibars, Escriptora de l’Any 2024, han mantingut una reunió de treball amb representants de l’Ajuntament de Dénia per a col·laborar i planificar les activitats que es duran a terme per a homenatjar l’escriptora de la Marina Alta.

Per part de l’AVL han participat la presidenta i acadèmica, Verònica Cantó, i les acadèmiques M. Àngels Francés i Tudi Torró. Els participants per part de l’Ajuntament han sigut l’alcalde, Vicent Grimalt; el vicealcalde, Rafael Carrió; el regidor de Cultura, Raül Garcia de la Reina; la tècnica de Cultura; Maribel Font; la tècnica de Normalització Lingüística, Mar Reus, i la tècnica de Biblioteques, Llúcia Signes. Així mateix, han estat presents l’arxivera municipal, Rosa Seser i l’escriptor Carles Mulet, que seran els comissaris de l’exposició itinerant.


L’AVL i l’Ajuntament de Dénia es reunixen per a col·laborar en les activitats que homenatj...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina