Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Comencen les reunions de Majors organitzades per l'Ajuntament de Dénia

Les reunions de Majors, organitzades per l'Ajuntament de Dénia, en les quals les persones de la tercera edat, podran presentar les seues propostes de millora, dubtes, consultes i altres qüestions, han començat hui, 6 de novembre, en el Centre Social. La regidora del Major, Marta Gascó, ha inaugurat la primera reunió, que segons ha declarat, es tracta d'un nou mecanisme de participació amb el qual “volem donar més veu a les persones majors de la ciutat, fomentar el diàleg i promoure la seua participació activa”.

 

La reunió de majors s'ha desenvolupat seguint un ordre del dia que ha inclòs informació als assistents sobre ajudes, convocatòries, obres i altres temes que afecten directament en la població de la tercera edat.

 

L'instrument de participació de les persones majors, segons paraules de Marta Gascó, “seran estes reunions, i poden ser un bon canal per a fer arribar la informació”, ja que algunes persones que han assistit a la reunió, han comentat que els és complicat rebre algunes informacions de l'Ajuntament de Dénia. Marta Gascó ha aprofitat per a donar una classe pràctica del canal d'informació Telegram, on tots els ciutadans poden accedir a les notícies de l'Ajuntament.

 

Les persones assistents han transmés a la regidora el seu malestar amb el servei de transport públic que hi ha a la ciutat, han demanat que es posen banys públics i respatlers en alguns bancs per a asseure's al carrer, entre altres coses, però en general tots els assistents a la reunió s'han mostrat molt satisfets amb esta mena d'iniciatives, on se'ls escolta i es fa participar.

 

En el cas de peticions o dubtes relacionats més amb els barris, Marta Gascó ha explicat que eixos temes els haurien d'exposar en les reunions de barri que estan tenint lloc durant el 2 i el 14 de novembre

 

La Regidoria del Major posarà en marxa, a partir d'ara, una reunió mensual amb les persones majors, que se celebrarà el primer dilluns de cada mes a les 10.00 hores en el Centre Social. Dénia està dins de la xarxa de ciutats amigables del major. L'objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones a mesura que envelleixen i que les ciutats fomenten l'envelliment actiu i saludable, donant-los oportunitats de de millora de salut, de participació i de seguretat.

Comencen les reunions de Majors organitzades per l'Ajuntament de Dénia
Comencen les reunions de Majors organitzades per l'Ajuntament de Dénia
Comencen les reunions de Majors organitzades per l'Ajuntament de Dénia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina