Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La campanya “Bono consum Nadal” organitzat per l'Ajuntament de Dénia comença el 15 de novembre

L'Ajuntament de Dénia, a través de la Regidoria de Comerç, juntament amb Creama Dénia i les EATIM de La Xara i Jesús Pobre, posen en marxa una nova edició de la campanya del bo consum, “Bono Consumo Nadal” amb la finalitat d'estimular les compres nadalenques en els comerços i establiments de Dénia, La Xara i Jesús Pobre. La nova campanya comença el 15 de novembre i acabarà el 13 de desembre.

Els bons consum poden començar a descarregar-se des del 15 de novembre a les 9.00 hores fins que s'esgoten, caducaran una vegada finalitzada la campanya i no es podran canviar en edicions posteriors.

Els bons són nominatius i per a poder-los obtindre la persona sol·licitant ha d'estar empadronada a Dénia, La Xara o Jesús Pobre i ser major de 18 anys en la data en què s'inicia la campanya.

S'emetran bons descompte per valor de 10€, 20€ i 50€ per a canviar en compres per un import mínim de 20€, 40€ i 100€, respectivament, realitzades en els prop de 110 establiments adherits. Les compres amb els bons consum es poden realitzar indistintament en els comerços dels tres municipis: Dénia, La Xara i Jesús Pobre. Cada persona pot adquirir només un bo de cada import, és a dir, un màxim de tres bons per un valor total de 80€. A l'hora de canviar-los, es poden agrupar tots els bons en una mateixa compra.

Per a evitar que els bons es deixen de canviar una vegada adquirits, s'estableix que el 3 de desembre, a les 23.59 hores, els bons que no hagen sigut canviats caducaran i quedaran cancel·lats; tornant-se a posar automàticament en circulació el 4 de desembre, a les 9 del matí, perquè altres usuaris puguen sol·licitar-los i canviar-los, fins al 13 de desembre, sempre que prèviament no hagen esgotat el nombre màxim de bons que es poden utilitzar.

 

 Com s'obtenen els bons consum?

1. Donar-se d'alta en la web bonsconsum.denia.es i sol·licitar els bons.

2. Descarregar els bons que s'acaben de sol·licitar des del correu electrònic o des de l'àrea privada. També es pot accedir a l'app Buybono per a poder visualitzar-los.

3. Visitar qualsevol establiment adherit al programa i presentar el bo. El llistat de comerços participants està en la web bonsconsum.denia.es

4. En el moment de la compra, cal presentar els bons que es volen utilitzar.

 

Esta edició de nadal de la campanya de bons consum és finançada per la Diputació d'Alacant i té un pressupost de 155.530€ per a Dénia, 30.210€ per a la Xara i 29.320€ per a Jesús Pobre.

La campanya “Bono consum Nadal” organitzat per l'Ajuntament de Dénia comença el 15 de no...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina