Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Nou cicle de conferències per a conéixer les experiències de les persones majors de Dénia

Cicle de xarrades “Les veus de l'experiència”

La regidoria del Major de l'Ajuntament de Dénia ha organitzat el cicle de xarrades “Les veus de l'experiència”. Es tracta d'un cicle de conferències en les quals les persones majors de Dénia donaran a conéixer les seues experiències personals, les seues motivacions e les seues il·lusions.

La inauguració del cicle serà, el divendres 17 de novembre, a càrrec de María Dolores Lerín, amb la conferència “Descobrir la literatura en la Tercera Edat”. Lerín és actualment alumna de les Aules de la Tercera Edat, i va ser artista de teatre, cantant i humorista, i a més es va dedicar a la confecció de roba i guarnició de calçat.

María Dolores Lerín va nàixer en 1945 a Saragossa. Després de viure a Barcelona i a Suïssa, es va instal·lar a Dénia. Una vegada jubilada, va decidir dedicar-se a la literatura i va escriure la seua primera novel·la “Ombres en l'escala”. El llibre està basat en una història real, la seua pròpia. María Dolores, ens presentarà esta nova faceta de la seua vida, la d'escriptora. Ens comptarà com i perquè va sorgir este descobriment de la literatura en la tercera edat i tot el que li està aportant esta iniciativa

 

La regidora del Major, Marta Gascó, ha indicat que l'objectiu de la seua regidoria és que “els nostres majors participen activament en la vida de la ciutat de Dénia i no hem d'oblidar tot el que han aportat i continuen aportant a la nostra societat. Amb estes xarrades, els nostres majors es converteixen en els protagonistes, transmetent-nos els seus coneixements, i en definitiva la seua pròpia experiència”. L'objectiu principal d'estes conferències és demostrar que a la Tercera Edat s'està encara molt actiu, i que es poden encara fer moltes coses, com li ha succeït a María Dolores Lerín, que ja jubilada va decidir escriure una novel·la. La seua xarrada estarà enfocada a relatar com va sorgir la idea d'escriure un llibre, com va ser el procés de posar-se a escriure, la qual cosa va sentir, i com va ser eixa experiència i com el va ajudar, i sobretot el que ha significat per a ella.

 

La xarrada "Descobrir la literatura en la Tercera Edat" de María Dolores Lerín se celebrarà el divendres 17 de novembre, a les 18 hores, a la Sala Polivalent (3r pis) del Centre Social de Dénia. L'entrada és lliure i gratuïta.

 

 

Nou cicle de conferències per a conéixer les experiències de les persones majors de Dénia
Nou cicle de conferències per a conéixer les experiències de les persones majors de Dénia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina