Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'última campanya de controls preventius de la Policia Local a Dénia se salda amb 143 denúncies per excés de velocitat

La Policia Local de Dénia va dur a terme la setmana passada una campanya de control de la velocitat en el municipi que es va saldar amb un total de 143 denúncies per excés de velocitat. Estes denúncies poden comportar sancions de pèrdua de fins a 6 punts, multes que oscil·len dels 100 als 600 euros i fins i tot la pèrdua del permís de conduir.

 

Del 6 al 12 de novembre, la Policia Local va realitzar controls preventius, en horari de matí i de vesprada, en diferents punts de la ciutat: l'avinguda de Joan Fuster, diversos trams de la carretera de les Marines, la carretera vella de Dénia a Ondara, la CV-725, la carretera de les Rotes, el camí del Cementeri, l'accés a la Pedrera, l'avinguda del Metge Manuel Vallalta i el carrer d’Electra.

 

En el transcurs dels controls, a més de les 143 denúncies interposades per excés de velocitat, es van interposar 3 denúncies per no tindre la ITV en regla, una denúncia per ús del telèfon mòbil durant la conducció, una altra per mancar de l'assegurança obligatòria d'automòbils i una més per no portar posat el cinturó de seguretat.

 

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Scotto, ha volgut destacar la importància de realitzar estos controls preventius de velocitat en les vies urbanes “`perquè és un fet que, amb velocitats de conducció més altes, el nombre de sinistres i la seua gravetat augmenten desproporcionadament. La velocitat inadequada és el tercer factor concurrent més habitual en els sinistres de trànsit, especialment en aquells amb víctimes mortals, amb més de 254 casos en 2021”. “Per això –destaca- és fonamental que totes les Administracions, juntament amb les forces i cossos de seguretat de l'Estat, treballem de manera coordinada i conjunta en la prevenció d'estos sinistres amb totes les eines al nostre abast”.

 

En este sentit, amplia el regidor de Seguretat Ciutadana, “és també molt important l'educació viària entre la població infantil i juvenil, perquè prenga consciència des del principi dels riscos de la conducció i de la importància de les conductes adequades al volant per a evitar accidents”.

L'última campanya de controls preventius de la Policia Local a Dénia se salda amb 143 de...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina