Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'Ajuntament de Dénia prorroga el servei de socorrisme de platges amb Eulen per un any

L'Ajuntament de Dénia ha prorrogat per un any el contracte amb l'empresa Eulen S.A. perquè es faça càrrec del servei de socorrisme i de salvament a les platges de la ciutat. La Junta del Govern local va acordar, el passat 9 de juny de 2022, adjudicar el servei de vigilància i socorrisme de les platges de Dénia a l'empresa Eulen. El contracte tenia una duració de dos anys (temporada 2022 i 2023), ampliable per dos anys més, prorrogable any a any, per acord exprés abans del seu venciment.

Per tant, el pròxim estiu, serà Eulen, l'empresa que assumisca de nou el servei d'assistència sanitària, salvament, socorrisme, ajuda al bany adaptat i altres actuacions a les platges de Dénia. L'empresa realitzarà el servei per 759.895,44 euros anuals, IVA inclòs, des de l'1 de juny al 30 de setembre de 2024, amb un horari d'11.00 del matí a 19.00 de la vesprada al juny i setembre i de 10.30 hores a 20.00 hores al juliol i agost.

Igual que en els dos estius anteriors, les platges de Dénia disposaran de huit llocs de salvament, distribuïts a les platges de les Rotes (zona del Trampolí), Marineta Cassiana, Punta del Raset, Marines, Bovetes, Molins, Almadrava i Deveses, i vint torres de vigilància. L'equip de socorrisme estarà conformat per un total de cent persones, arribant a treballar seixanta-dues persones diàriament en els mesos de temporada alta (juliol i agost).

El servei de bany adaptat es durà a terme a les platges de Marineta Cassiana, Punta del Raset, Marines (carrer de Mascarell) i Bovetes (carrer de Passarell), al juliol i agost, d'11.00 hores a 19.00 hores. El període del 15 al 30 de juny i de l'1 al 15 de setembre només es prestarà servei a la platja de Punta del Raset, d'11.00 a 19.00 hores.

 

Balanç platges estiu 2023

D'altra banda, el passat 16 de novembre, el regidor de Platges de l'Ajuntament de Dénia, Pepe Doménech, juntament amb Eulen, van realitzar un balanç de rescats i assistències en cadascuna de les platges del municipi durant la temporada d'estiu 2023, una vegada acabada la temporada de bany.

Com a conclusió, l'edil de Platges va destacar que “com a resultat de les assistències, encara que s'han produït més intervencions que l'estiu passat, totes han sigut menys greus, i sobretot, el més important és que no s'ha produït cap ofegat, ni cap defunció a les platges de Dénia durant la temporada d'estiu 2023”.

 

L'Ajuntament de Dénia prorroga el servei de socorrisme de platges amb Eulen per un any
L'Ajuntament de Dénia prorroga el servei de socorrisme de platges amb Eulen per un any
L'Ajuntament de Dénia prorroga el servei de socorrisme de platges amb Eulen per un any

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina