Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El projecte de reurbanització del carrer de Sagunt planteja una via més amable per als vianants amb voreres amples i la plantació d’arbrat

El primer esborrany del projecte de reurbanització del carrer de Sagunt es va presentar ahir al veïnat assistent a la reunió de barri París-Camp Roig celebrada a la Casa de la Cultura. La regidora de Territori, Maria Josep Ripoll, es va encarregar d’exposar les línies principals del projecte que impulsa l’Ajuntament de Dénia i que té com a finalitat principal “fer més agradable esta artèria comercial de la ciutat”.

 

Per a aconseguir l’objectiu, una de les mesures principals és l’ampliació de les voreres a 3 metres d’ample, reordenant les faroles instal·lades actualment. Açò comporta reconvertir l’aparcament del carrer en aparcament en línia, com ja es va fer durant la pandèmia, i perdre’n algunes places a favor de guanyar un carrer que siga agradable, còmode i transitable sense obstacles per als vianants.

 

La plantació d’arbrat al llarg del carrer és un altre dels pilars de l’actuació, segons va exposar Ripoll. Una mesura que, a més dels beneficis mediambientals que el verd urbà comporta, millorarà l’estètica del conjunt i també la sensació de benestar dels transeünts.

 

Per últim la regidora de Territori va anunciar que està previst instal·lar una nova bateria de contenidors soterrats, que se sumarà a les dues ja existents.

 

El pressupost de l’obra és d’1.116.339,59 euros, amb un termini d’execució previst de 9 mesos. Està previst que el projecte definitiu estiga enllestit al mes de febrer de 2024.

 

 

 

El projecte de reurbanització del carrer de Sagunt planteja una via més amable per als viana...
Esborrany del projecte
La regidora M. Josep Ripoll explica les línies generals del projecte en la reunió de barri P...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina