Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia trasllada els comptadors de víctimes de violència de gènere als mupis digitals distribuïts per la ciutat

L'Ajuntament de Dénia ha fet un pas més en la conscienciació i la visibilització de la violència contra les dones instal·lant els comptadors de víctimes assassinades en els mupis digitals que hi ha distribuïts pel centre de la ciutat. D'esta manera s'amplifica l'abast d'esta acció de record i visibilització de les víctimes de violència de gènere que l'ajuntament va posar en marxa un 25 de novembre de 2019, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de l'erradicació de la violència contra la dona.

 

Des d'eixa data, els comptadors estaven instal·lats en una de les façanes de l'edifici històric de l'ajuntament, en la plaça de la Constitució. Un d'ells comptabilitza les dones assassinades a les mans d'agressors masclistes al nostre país des de l'any 2003, quan van començar a comptabilitzar-se oficialment les víctimes. L'altre indica el nombre d'assassinades durant l'any en curs.

 

Des d'esta setmana, tots dos comptadors seran visibles en les dotze pantalles dels suports informatius i publicitaris digitals distribuïts pels carrers del centre urbà recordant a la població que “les víctimes de violència de gènere compten, compte cadascuna de les dones assassinades, maltractades, agredides, violades i amenaçades, compte cada víctima de la violència de gènere”, en paraules del regidor d'Igualtat i Diversitat, Javier Scotto.

Dénia trasllada els comptadors de víctimes de violència de gènere als mupis digitals distrib...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina