Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Prevenció d’Addiccions imparteix la formació del programa Servei Responsable a l’alumnat d’hoteleria del centre integrat de formació professional de Dénia

Personal de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) de l’Ajuntament de Dénia va impartir els dies 10 i 12 de gener passats la formació del programa Servei Responsable a alumnat dels Cicles Formatius de Cuina i Gastronomia, Direcció de Cuina i Serveis en Restauració del Centre Integrat Públic de Formació Professional (CIPFP) de Dénia. Hi van participar un total de 28 estudiants.

El programa Servei Responsable és un programa nacional de prevenció de les drogodependències al sector hostaler, iniciativa sorgida de la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues i el Ministeri de Sanitat que compta amb la implicació del col·lectiu del sector hostaler. Promou un oci segur, responsable i de qualitat.

La formació es va impartir als futurs professionals de l’hostaleria amb l'objectiu de dotar-los d'eines que els permetran reduir riscos associats als possibles consums abusius d'alcohol o d’altres substàncies entre la seua futura clientela.

Es basa en tres eixos fonamentals: la implicació dels professionals de l'hostaleria en la prevenció de les drogodependències, la informació sobre les drogues (efectes, normativa, etc.) i les destreses per afrontar situacions conflictives en relació amb el consum.

Des de la mútua col·laboració entre la UPCCA i el CIPFP de Dénia es segueix apostant per la formació de l’alumnat en aquest programa nacional per tal de seguir oferint en la nostra localitat un sector hostaler que fique els seus esforços en mantenir un oci saludable, responsable, segur i de qualitat.

Prevenció d’Addiccions imparteix la formació del programa Servei Responsable a l’alumnat d’h...
Prevenció d’Addiccions imparteix la formació del programa Servei Responsable a l’alumnat d’h...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina