Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Nova jornada a Madrid Fusión

Dénia contínua la seua promoció com a destinació gastronòmica en el congrés Madrid Fusión des del seu estand en l'espai Saborea España. La jornada de hui dimarts ha començat amb el showcooking/presentació “Mar amb tradició i avantguarda a Dénia”, a càrrec del cuiner del restaurant de Dexcaro & Ossadia, Carlos García Moreno; que ha comptat amb l'assistència de l'alcalde i regidor de Turisme de Dénia, Vicent Grimalt.

 

Cada dia del congrés gastronòmic, Dénia oferix la degustació d'una tapa en el seu estand, elaborada per l'equip de cuiners del restaurant Venta de Posa & El Carreter, que capitaneja Federico Guajardo.

 

Hui se celebrava l'esdeveniment VIP Ruta de la Tapa, amb la visita d'autoritats i convidats. Per a l'ocasió, Dénia ha presentat la tapa “Sostenibilitat de la gamba roja de Dénia”, elaborada pel cuiner de la Venta de Posa & El Carreter Santiago Logacho, que s'ha servit acompanyada d'un vi sec moscatell del celler Les Freses de Jesús Pobre.

 

Des del migdia, l'espai de Dénia ha rebut nombroses visites, com la de la presidenta de Saborea España, Susi Díaz, i la de l'exjugador de bàsquet, Fernando Romay.

 

A les 12.30 hores, el celler Les Freses ha oferit el taller/tast “Varietat reina de blancs: moscatell”, impartit per l'enòloga Ángela Sendra, a l'Aula del Vi.

 

Per a concloure l'agenda de hui, a les 17.30 hores, a l'Aula Gastronòmica, el cuiner Santiago Logacho oferirà el taller de tapes “Aprofitament de la gamba roja de Dénia”.

Presentació del cuiner Carlos Garcia Moreno
L'exjugador de bàsquet Fernando Romay en la degustació de Dénia
Amb Susi Díaz, presidenta de Saborea España

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina