Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia busca incentivar les compres per Sant Valentí en una campanya que recolza la diversitat

La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Dénia, a través de Creama, juntament amb l'associació de comerciants Acade, torna a celebrar Sant Valentí, amb una nova campanya, enguany, dedicada a visibilitzar la diversitat sexual i de gènere, anomenada “Dénia et vol tal com eres”. L'objectiu d'esta iniciativa és incentivar les compres dels ciutadans en el comerç local, fidelitzant-los amb un sorteig de regals entre la clientela. La regidora de Comerç, María José García, ha declarat que “amb esta campanya es busca la dinamització del comerç, però a més es pretén visibilitzar tota la gamma d'orientacions sexuals i identitats de gènere que formen part de la vida quotidiana i sobretot fomentar a estimar lliurement.”

 

La campanya consistirà en un sorteig entre aquelles persones que realitzen compres iguals o superiors a deu euros, entre el 5 i el 17 de febrer, en els 60 establiments que participen enguany en esta iniciativa.

 

Els premis consistiran en productes o servicis aportats per les empreses participants en la campanya, entre els quals es podran trobar articles de joieria i bijuteria, perfumeria, floristeria, òptica, calçat, roba, tractaments de bellesa, perruqueria, alimentació i begudes, electrònica, decoració o llibres, entre altres.

 

Com participar en el sorteig?

 

Les persones interessades a participar en el sorteig, hauran de depositar el tiquet de compra, amb un valor igual o superior als deu euros, indicant el nom i telèfon de contacte, en les set bústies amb forma de cor, que s'instal·laran en les següents ubicacions: carrer del Marqués de Campos, núm. 62, passeig del Saladar cantonada amb el carrer de Diana, Glorieta del País Valencià, plaça del l'Arxiduc Carles, nº5, a l'interior del Mercat Municipal, Plaza del Consell, i passeig del Saladar cantonada amb el carrer de Sagunt.

 

 

El sorteig tindrà lloc durant l'última setmana de febrer, en presència de la regidora de Comerç. Per a cada premi, s'extraurà un tiquet d'entre tots els participants, podent recaure un únic regal per tiquet. Les persones que resulten guanyadores dels premis del sorteig, els recolliran a les botigues que hagen aportat estos regals.

 

Dénia busca incentivar les compres per Sant Valentí en una campanya que recolza la diversitat

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina