Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia obri el termini d’inscripció al XXII Festival Intergeneracional de la Cançó

La Regidoria de Joventut ha convocat la 22a edició del Festival Intergeneracional de la Cançó de Dénia, que se celebrarà al mes de juliol.

 

Les bases del concurs, l’extracte de les quals es publica hui al Butlletí Oficial de la Província d’Alacant, estableixen que hi poden participar les persones cantants amateurs, no professionals i aficionades que tinguen algun tipus de vinculació amb la Marina Alta. S’hi estableixen tres categories de participants: infantil (de 6 a 12 anys), juvenil (de 13 a 17 anys) i sènior (a partir de 18). 

 

El termini d’inscripció s’obri demà dimecres, 21 de febrer, i es tancarà el 5 d’abril de 2024.  

 

La sol·licitud per a participar s’hi troba en l’enllaç Microsoft Word - Solicitud_fic_valencia.docx (denia.es) i es pot presentar presencialment en l’Oficina d’Atenció Ciutadana (pl. Constitució, 10), de manera telemàtica o per correu postal dirigit a l’Ajuntament de Dénia.  

 

Entre els sol·licitants es durà a terme un càsting, del qual eixiran 6 persones participants per cada categoria d’edat.

 

La nit del concurs, un jurat integrat pel regidor de Joventut, Valentín Alcalà, i dues persones relacionades amb el món de la música i de la cançó seleccionarà la persona guanyadora de cada categoria, tenint en compte aspectes com la tècnica, la interpretació, la qualitat artística, la veu i l’originalitat de la proposta.

 

La persona guanyadora de cada categoria rebrà un diploma i una dotació econòmica de 150 euros en el cas de la categoria infantil; 300 euros en juvenil i 400 euros per al premi de la categoria sènior.

 

El XXII Festival Intergeneracional de la Cançó de Dénia se celebrarà el divendres 5 de juliol de 2024, a les 22 hores, al carrer de la Via.

 


L’Ajuntament de Dénia obri el termini d’inscripció al XXII Festival Intergeneracional de l...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina