Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia acull la quinta edició del Campus Clínic València CF

Torna a celebrar-se una nova edició del Campus Clínic València CF-Dénia, que tindrà lloc del 2 al 5 d'abril, coincidint amb les vacacions escolars de Pascua. Les xiquetes i els xiquets d'entre 4 i 16 anys interessada/us poden inscriure's a través de la pàgina web www.vcfcampusclinics.com o a través del telèfon 633014143.

Els entrenaments del campus es basen en la metodologia del València Club de Futbol i seran desenvolupats per entrenadors de l'escola del València C.F i amb equipament d'entrenament del club. L'activitat se celebrarà en les instal·lacions esportives de Diego Mena i el camp del Rodat, des de les 9.00 hores fins a les 13.30 hores.

L'objectiu d'esta iniciativa presentada per Iván Malter, representant de l'empresa organitzadora de les activitats Nitidia Sport, és potenciar l'autonomia personal dels jugadors i estimular l'aprenentatge d'habilitats necessàries per a la competició. A més, estos entrenaments servixen com a estratègia de captació per a l'escola de futbol del València CF.

Segons ha destacat Juanjo Palacios, president de l'Escola Municipal de Futbol, “a més dels entrenaments, com en altres ocasions, es combinaran les jornades amb un programa d'activitats paral·leles molt divertides, com una gimcana ‘wipe out’, la prova esportiva porter volador, castells inflables i dianes gegants i tobogans”.

El regidor d'Esports, Valentí Alcalà ha convidat a les xiquetes i als xiquets de Dénia al fet que s'unisquen a esta experiència del Clinic, ja que “a través dels valors de germanor, sentiment i valentia que té el club, nostra/us xiquetes i xiquets podran gaudir d'una experiència futbolística única durant les seues vacacions escolars”.

Dénia acull la quinta edició del Campus Clínic València CF
Dénia acull la quinta edició del Campus Clínic València CF

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina