Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Finalitza la 6a edició de ‘Dénia Actitud’, el programa dissenyat per a fomentar una mentalitat emprenedora entre la població jove

El regidor de Joventut, Valentí Alcalà, va assistir ahir al lliurament de diplomes als participants de la 6a edició del programa ‘Dénia Actitud’.

 

Després d'una fase inicial de tallers de creativitat en els centres educatius de Dénia, des de novembre de 2023 fins el mes de febrer passat, s'ha dut a terme la formació regular dels participants del programa, impartida en les instal·lacions de Joventut.

 

Ahir, els més de 20 joves presents van compartir les seues experiències durant estos mesos a l'Escola de Joves Emprenedors (Eje), van expressar el molt que han aprés i van rebre els seus diplomes de mans del regidor de Joventut.

 

Sobre Dénia Actitud

 

Dénia Actitud és un programa dissenyat per a fomentar l'actitud emprenedora, positiva i resilient en els adolescents, posant l'accent en la salut mental i la gestió emocional. El seu objectiu principal és ajudar els joves a augmentar la seua autoestima i confiança en si mateixos, permetent-los reconéixer i valorar el seu propi potencial.

 

Al llarg de 14 etapes, s'aborden valors, habilitats i les competències necessàries per a desenvolupar una mentalitat emprenedora.

 

A més, com a part del programa, l'alumnat va tindre l'oportunitat de visitar les instal·lacions d'empreses destacades de Dénia, com Plastimyr i Garmol, on van intercanviar idees amb els seus CEO, Vega Torró i Sergio García. Esta experiència té com a objectiu acostar els joves a la realitat empresarial i fomentar la creació

Finalitza la 6a edició de ‘Dénia Actitud’, el programa dissenyat per a fomentar una mentalit...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina