Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Dénia sol·licitarà incloure en el Pla Edificant un nou projecte de modernització del col·legi Llebeig

La regidora de Territori, Maria Josep Ripoll, es va reunir ahir, dijous 14 de març, amb la direcció del col·legi Llebeig per a conéixer de primera mà les necessitats a les quals ha de donar resposta el nou projecte de reforma i modernització del centre i que l'Ajuntament demanarà que siga inclòs en el Pla Edificant de Generalitat. "Es tracta de resoldre coses bàsiques, però molt necessàries, com són la qualitat climàtica dins de les aules, l'eficiència energètica o els problemes d'humitats, per a millorar el benestar de les xiquetes i dels xiquets", ha explicat Ripoll.

 

En el col·legi Llebeig ja es va executar en 2017 un dels primers projectes del pla Edificant, "una actuació que venia ja redactada per la Conselleria i que l'Ajuntament simplement va executar. Així i tot, es van quedar moltes coses pendents per a actualitzar el centre i resoldre les deficiències que arrossega", ha manifestat l'edil de Territori.

 

El consistori redactarà ara la memòria bàsica per a presentar la sol·licitud d'inclusió en el Pla Edificant de la reforma del col·legi.

 

Segons ha destacat la regidora de Territori, "nosaltres continuem confiant plenament en el Pla Edificant com a ferramenta imprescindible per a la modernització dels centres educatius. A Dénia, en els últims anys ens ha permés dur a terme ja set projectes de les deu delegacions rebudes i continuem insistint que cal executar també l'ampliació del Maria Ibars, la construcció del nou Raquel Payà i la construcció del menjador del col·legi Pare Pere de Jesús Pobre; sense oblidar que exigim el Gent de Mar i el nou conservatori".

 

Les obres del Pla Edificant ja executades són: la reforma del Pou de la Muntanya, el col·legi de la Xara, l'aulari d'Infantil i el gimnàs del Pou, la reforma del LLebeig, la reforma de la coberta del menjador i l'aulari del Vessanes, el canvi de finestres del Cervantes i la reforma en l'institut Historiador Chabàs. El pla Edificant ha sigut "una ferramenta revolucionària per a posar al dia les infraestructures educatives de tota la Generalitat, que tanta falta feia".

 

Més millores previstes en els centres escolars de Dénia

 

Maria Josep Ripoll també va visitar ahir el col·legi Cervantes, en el qual es vol instal·lar una cuina en el menjador per a millorar la qualitat dels menjars que s'oferixen a l'alumnat.

 

Una altra de les actuacions que s'estan valorant és la renovació de les pistes esportives del col·legi Vessanes.

 

Finalment, el nou conservatori i la reforma del col·legi Montgó estan pendents d'incloure-les com a noves peticions, en el Pla Edificant.

Dénia sol·licitarà incloure en el Pla Edificant un nou projecte de modernització del col·leg...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina