Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Gran èxit d'acolliment del musical “SexualiZarte” entre la joventut de Dénia

Els passats dilluns 15 i dimarts 16 d'abril, va tindre lloc a l'auditori del Centre Social de Dénia, la segona edició de l'espectacle musical “SexualiZarte”, de la mà de la companyia Produccions Inefable, dirigit a joves entre 13 i 16 anys. L'activitat ha sigut organitzada per la Regidoria de Joventut, per segon any consecutiu, donat l'èxit obtingut l'any passat.

 

A l'esdeveniment va acudir l'alumnat dels cursos de 3r i 4t de l'ESO dels diferents instituts públics de la ciutat, l'IES Sorts de la Mar, l'IES María Ibars i l'IES Chabàs, i també els joves dels diferents mòduls del CREAMA i participants del programa JOOP. En total, a l'esdeveniment han assistit 700 joves els que van acudir al musical que aborda l'educació sexual per a joves i adolescents des de la perspectiva de la igualtat i del respecte.

 

El musical “SexualiZarte” és una representació el tema central de la qual és la sexualitat en la vida de les i els joves, que posa el focus en una relacions segures i saludables. A través del teatre, de la música i del ball, els actors oferixen una proposta diferent d'educació sexual, on es tracten temes relacionats amb el sexe, amb la prevenció, amb la igualtat i amb el respecte. Després de la funció, va tindre lloc un col·loqui en el qual es van exposar alguns casos reals, i on es va convidar als joves a reflexionar sobre els mateixos, així com sobre l'argument de l'obra. Amb el lema “Un teatre per a explicar-te el que ha de ser una realitat”, es crea l'ocasió per a parla de sexe amb la joventut, posant l'accent en el respecte de la sexualitat i la identitat sexual de cada persona.

 

 

El regidor de Joventut, Valentín Alcalà, ha mostrat la seua satisfacció per l'èxit de convocatòria d'este musical, destacant que “a través del teatre es pot mostrar a les i els joves deniers els possibles camins per a mantindre relacions sexuals sanes i segures i sobretot respectuoses”.

Gran èxit d'acolliment del musical “SexualiZarte” entre la joventut de Dénia
Gran èxit d'acolliment del musical “SexualiZarte” entre la joventut de Dénia
Gran èxit d'acolliment del musical “SexualiZarte” entre la joventut de Dénia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina