Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Els socis del projecte europeu ‘Her Voice’ que lidera la UNED Dénia celebren la primera sessió de treball en l'Ajuntament de Dénia

Dénia és seu durant els dies 14 i 15 de maig de l’encontre dels socis que participen en el projecte europeu Her Voice impulsat per la Càtedra d'Igualtat de l'Agenda 2023 de la UNED Dénia.

 

Fins a la nostra ciutat han viatjat representants dels altres països participants en la iniciativa -Romania, França, Polònia, Itàlia, Eslovènia, Letònia i Ucraïna-, que hui han començat la seua jornada de treball amb una trobada a l'ajuntament presidida per l'alcalde, Vicent Grimalt.

 

Grimalt ha donat la benvinguda als participants i ha exposat el projecte de Ciutat Creativa de la UNESCO i el seu programa “Bancalet”, l'objectiu del qual és la valorització del sistema agroalimentari i el turisme gastronòmic de Dénia i la Marina Alta, com a exemple de bones pràctiques. D'igual manera, ha intervingut la regidora de l'Alfàs del Pi, Isabel M. Muñoz, per a explicar el projecte dut a terme en el seu municipi en relació amb la promoció de l'aplicació dels ODS i la inclusió de la igualtat de gènere en tots els àmbits de la societat.

 

A continuació, Alberto Lorente, consultor del projecte Her Voice, ha xarrat sobre el programa Ciutadans, Igualtat, Drets i Valors (CERV).

La jornada de hui es completarà amb una visita al celler Les Freses de Jesús Pobre i, a la vesprada, una taula de l'experiència, moderada per Ángel Pérez Sánchez (coordinador Agenda 2030). Demà, les delegacions traslladaran les sessions de treball a Xàbia.

Els socis del projecte europeu ‘Her Voice’ que lidera la UNED Dénia celebren la primera sess...
Els socis del projecte europeu ‘Her Voice’ que lidera la UNED Dénia celebren la primera sess...
Els socis del projecte europeu ‘Her Voice’ que lidera la UNED Dénia celebren la primera sess...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina