Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

El centre social reunix joves deniers en una jornada sobre mentalitat emprenedora en la segona edició de “Èxits compartits”

L'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, el regidor de Joventut, Valen Alcalà, i altres membres de la corporació han assistit hui, dimecres 16 de maig, a l'obertura de la segona edició de “Èxits compartits”, una jornada organitzada per l'Escola de Joves Emprenedors (EIX), en col·laboració amb la Regidoria de Joventut. Es tracta d'una iniciativa gratuïta per a l'alumnat de quart de l'ESO (16 i 17 anys) que pretén incentivar l'esperit emprenedor dels joves.

La jornada s'ha celebrat este matí en el centre social de Dénia i en ella han participat joves del JOOP (Jove Oportunitat de l'IVAJ), i alumnat dels col·legis Alfa i Omega, Paidos, Scientia, Maristes, i els instituts Maria Ibars, Chabàs i Sorts de la Mar.

Durant l'acte, l'alumnat ha pogut gaudir del testimoniatge d'emprenedors com Miguel Serra, director de Disseny i Màrqueting d'Ale Hop, i de conferències i xarrades inspiradores en una taula redona formada per Ricard Pérez, president del Patronat Fundació Baleària, Vega Torró, CEO de Plastimyr, Enric Aguilar, CEO de Zombi Paella i autor del joc La Fallera Calavera, i de Santi Marcilla, il·lusionista i mag.

 ‘Èxits Compartits’ pretén fomentar la mentalitat emprenedora entre els joves, proporcionant-los exemples inspiradors de persones resilients, que han fet gust de diverses adversitats, en diferents sectors de la indústria. L'esdeveniment busca motivar als estudiants a perseguir els seus somnis i desenvolupar habilitats emprenedores que els siguen útils en el seu futur professional. Els membres de l'EIX han col·laborat de manera voluntària en l'organització de l'esdeveniment.

La jornada ha estat moderada pel mateix alumnat de l'Escola de Joves Emprenedors de Dénia, i ha finalitzat amb una actuació de ball i música a càrrec d'Amín Fernández i Iván Aledo, membres d'Inefable Produccions, i ha comptat amb la participació del públic assistent.

Què és l'Escola de Joves Emprenedors Dénia?

L'Escola de Joves Emprenedors Dénia és una iniciativa de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Dénia, per a impulsar el desenvolupament personal i professional dels adolescents i joves d'entre 14 i 20 anys.

Mitjançant classes setmanals de 2 hores de duració, els joves aprenen a treballar en equip, a ser creatius i a adquirir les habilitats que tant necessiten en el segle XXI, adoptant una actitud emprenedora davant la vida.

El centre social reunix joves deniers en una jornada sobre mentalitat emprenedora en la sego...
El centre social reunix joves deniers en una jornada sobre mentalitat emprenedora en la sego...
El centre social reunix joves deniers en una jornada sobre mentalitat emprenedora en la sego...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina