Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L'equip redactor presenta el projecte bàsic del nou pavelló poliesportiu de Dénia

La pista multiusos tindrà una superfície de 2.000 metres quadrats

L'equip redactor del projecte del futur pavelló poliesportiu, la UTE Argenia Ingenieria y Arquitectura S.L., ja ha presentat a l'Ajuntament de Dénia el projecte bàsic de la futura instal·lació que es construirà al carrer Llanxa, adjacent a la pista d'atletisme.

 

En aquest estudi bàsic, el pas previ a la redacció del projecte d'execució que eixirà a licitació, es concreten els detalls fonamentals de la infraestructura, entre uns altres, les dimensions de la pista mulitusos central, de 2.006 metres quadrats i que hi permetrà desenvolupar competicions de vòlei, futbol sala, bàsquet, handbol i gimnàstica, complint a més amb els requisits de les federacions per a poder acollir certàmens oficials.

 

La superfície total construïda serà d'11.156 metres quadrats i el pavelló comptarà amb planta baixa i tres plantes, on es distribueixen les grades retràctils (amb una d'elles exterior amb vistes a la pista d'atletisme), a més dels vestuaris, magatzems, gimnàs,  sales de reunions i conferències, aules, sales de premsa i els espais de logística i serveis habituals.

 

L'accés principal serà per la zona del poliesportiu, on s'hi habilitarà una zona de pàrquing.

 

El cost calculat per a l'execució del projecte és d'uns 10 milions d'euros.

 

"Ara, amb un projecte concret en mà, ens toca començar a buscar finançament i esperem comptar amb la col·laboració d'institucions supramunicipals", ha explicat la regidora de Territori, M. Josep Ripoll, qui aquest matí s'ha reunit amb el responsable d'Esports, Valen Alcalà, i els tècnics responsables, per a estudiar el projecte bàsic.

 

"Unes instal·lacions adaptades a la normativa estatal, amb capacitat per a grans esdeveniments, i per a la seua retransmissió, fins i tot, amb cabuda per a 2.500 espectadors".

 

El regidor d'Esports ha destacat que "aquest pavelló ens permetrà, per fi, acollir competicions de tot tipus i oficials. És el gran pavelló que necessita i mereix una ciutat com Dénia".

Plànol de les noves instal·lacions
Els regidors M Josep Ripoll i Valen Alcalà reunits amb l'equip redactor del projecte

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina