Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia reprén la campanya ‘Rebaixes’ de promoció lingüística i comercial

L'Ajuntament de Dénia, en el seu compromís amb la promoció del valencià, ha tornat a impulsar al municipi la campanya ‘Rebaixes’ per a anunciar els descomptes d’este estiu. Amb esta iniciativa es busca fomentar la cartelleria en llengua valenciana entre el teixit comercial de Dénia. L’Oficina de Promoció del Valencià repartirà 500 cartells i 3.000 etiquetes amb els lemes ‘”Rebaixes”, “Descomptes”, “Abans” i “Ara” entre els comerços que s’adherisquen a la campanya.

Qualsevol establiment que vulga participar-hi pot posar-se en contacte amb l’Oficina de Promoció del Valencià mitjançant l’adreça electrònica  normalitzacio@ayto-denia.es o telefonant al 965780100 i acudir a arreplegar el material a l’oficina, situada en els baixos de l’ajuntament, en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.

El regidor de Normalització Lingüística, Rafa Carrió, ha assenyalat que esta acció “s’unix a altres projectes i serveis que du a terme l’Ajuntament  de Dénia per tal de promoure i facilitar el valencià en el teixit comercial de Dénia”. Així mateix, l’Oficina de Promoció del Valencià oferix el servei de traducció i correcció en valencià dels textos que generen els comerços i els establiments hostalers locals (cartells, menús, factures, etc.) de manera totalment gratuïta.

Carrió ha recalcat que “és necessari facilitar l’ús de la llengua pròpia en l’àmbit comercial i promoure esta classe d’accions, ja que el comerç local i el valencià són dos elements que es complementen molt bé pel valor de la cultura i proximitat que suposen”. 

 

L’Ajuntament de Dénia reprén la campanya ‘Rebaixes’ de promoció lingüística i comercial
L’Ajuntament de Dénia reprén la campanya ‘Rebaixes’ de promoció lingüística i comercial

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina