Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La Marineta Cassiana amplia el seu espai ‘sense fum’ per a convertir-se en una platja saludable

El regidor de Salut Pública de l'Ajuntament de Dénia, Rafa Carrió i el regidor de Platges, Pepe Doménech, han hissat este matí del 25 de juny, la bandera identificativa de ‘platja sense fum’ en la Marineta Cassiana (zona del Marge Roig). Enguany s'ha augmentat a quasi el doble la zona sense fums de la platja, que ha passat de 700 metres a 1.300 metres. La finalitat és que la platja de la Marineta Cassiana s'acabe convertint en una platja saludable.

La iniciativa pretén assegurar un espai saludable als banyistes i reduir la contaminació per burilles mitjançant la prohibició de fumar en la zona. “L'objectiu és evitar la contaminació, amb l'eliminació de fums i burilles, i fomentar la salut, evitant sobretot que hi haja fumadors passius. No volem que la platja siga un cendrer i la mar un escombriaire, per això demanem a les persones diligencia i civisme”, ha manifestat Rafa Carrió.

La senyalització de ‘platja sense fum’ està composta per la bandera, donada per la Generalitat Valenciana, que s'ha hissat al principi de la Marineta Cassiana i hi haurà també dos cartells on posarà ‘Platja sense fum’, a més d'un rètol indicatiu de ‘Platja sense Fum’.

Per part seua, Doménech ha destacat que “cada dia hi ha més demanda de platges sense fums. Les persones desitgen que cada vegada hi haja més platges, més trams de platja lliure de fums, i com l'any passat vam anunciar que la intenció era augmentar la zona sense fums, enguany hem volgut fer esta ampliació, que és en la part sud de Dénia i ara estem estudiant per a un futur fer un altre tram de platja lliure de fum, en la part nord de la ciutat”.

Este és el quart estiu que esta platja rep el distintiu que certifica l'adhesió a la campanya ‘Platges sense fum’, que concedix la Conselleria de Sanitat de la Generalitat. La iniciativa pretén assegurar un espai saludable als banyistes i reduir la contaminació per burilles mitjançant la prohibició de fumar en la zona.

La Marineta Cassiana amplia el seu espai ‘sense fum’ per a convertir-se en una platja saludable
La Marineta Cassiana amplia el seu espai ‘sense fum’ per a convertir-se en una platja saludable

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina