Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La campanya ‘Bo comerç’ tanca amb un gasto de 227.743,59 euros en el comerç local

L'Ajuntament de Dénia, a través de la Regidoria de Comerç, juntament amb Creama Dénia va llançar una nova edició de la campanya del ‘Bo comercie’ que va començar el dijous 13 de juny i va finalitzar diumenge passat 30 de juny.

Durant el període de la campanya, la ciutadania ha consumit bons per un valor total de 78.340 euros, cosa que significa que l'import total de les compres realitzades en els comerços de Dénia ha ascendit a 227.743,59 euros, “un indicador clar de l'impacte positiu en l'economia local” ha assenyalat Maria José Garcia, regidora de Promoció Econòmica.

S'han emés bons descompte per valor de 10€ per a canviar en compres per un import mínim de 20€, realitzades en els establiments de Dénia, adherits a la campanya. Els ciutadans han realitzat un major nombre de compres en els següents sectors, de major a menor volum de gasto:

1.         Moda i complements
2. Calçat
3. Òptica
4. Tecnologia, informàtica, electrònica i electrodomèstics
5. Esport
6. Llibreria, papereria i material d'oficina
7. Drogueria i perfumeria
8. Llenceria i roba de bany
9. Bosses i complements
10. Joieria
11. Indumentària i complements fallers
12. Botiga de joguets
13. Ferreteria, bricolatge i pintura
14. Mascotes
15. Decoració, il·luminació i llar
16. Alimentació
17. Altres
18. Floristeria i equipament de jardineria

“Des de l'Ajuntament agraïm a tota la ciutadania i als comerços participants, el seu suport i la seua col·laboració en esta iniciativa, que per a nosaltres és fonamental per a fomentar el comerç local i enfortir l'economia local” ha declarat Garcia. El romanent de la campanya, de 21.660 euros, anirà destinat en el pressupost de la pròxima campanya.

L'acció, subvencionada per la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, ha comptat amb dos tipus diferents de bons: els sèniors (per a majors de 65 anys, amb un pressupost de 20.000 euros), i els generals (per a persones de 18 a 64 anys amb un pressupost de 80.000 euros). En considerar-se una subvenció municipal, les persones beneficiàries tindran l'obligació de declarar la quantia en l'IRPF de 2024.

 

La campanya ‘Bo comerç’ tanca amb un gasto de 227.743,59 euros en el comerç local

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina