Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Suspesa la Festa Major de Dénia

Davant la situació d'alerta sanitària derivada de la COVID-19 i atenent l'evolució de la pandèmia, amb les successives pròrrogues de l'estat d'alarma per part del Govern central i les perspectives que es barallen per als pròxims mesos, l'equip de govern ha acordat suspendre la Festa Major de Dénia 2020, que s'hauria celebrat al juliol.

Així ho acaben de consensuar i acordar l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt, i el regidor de Festes, Óscar Mengual, amb la comissió de festes i les entitats implicades en la celebració.

"La seguretat i la salut de les persones és una prioritat absoluta", ha insistit el regidor, que també ha avançat que la partida econòmica destinada a la Festa Major queda a disposició de les necessitats que puguen derivar-se de la crisi actual.

No obstant això, si durant l'any en curs fora possible realitzar algún tipus de celebració, la idea és organitzar algunes activitats, "de format encara per determinar, que ens permeten, sobretot, celebrar que hem superat la crisi i que tot ha anat i anirà bé".

Suspesa la Festa Major de Dénia
Imatge de la reunió d'esta vesprada

Altres notícies

Anar al principi de la pàgina