Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La Mostra de Teatre 'Ciutat de Dénia' recupera el format anterior a la pandèmia i celebrarà la trentena edició, del 3 al 12 de juny, al Centre Social

Sis companyies valencianes, de Madrid i de Rússia competiran, entre uns altres guardons, pel Premi del Públic, que passa a anomenar-se enguany 'Vicent Balaguer'

La Mostra de Teatre torna per a celebrar el 30 aniversari recuperant el format habitual de la proposta, que en 2020 es va haver de reduir i adaptar a les circumstàncies derivades de la pandèmia. Del 3 al 12 de juny, la 30a Mostra de Teatre 'Ciutat de Dénia' i 4a Mostra Internacional - Marina Alta de Teatre portarà a l'escenari del Centre Social de Dénia un total de sis companyies de les tres categories del certamen: Marina Alta - Marina Baixa - la Safor, nacional i internacional.

Els premis que concedirà un jurat expert són: Millor Actor, Millor Actriu, Millor Direcció, Premi a l'ús del valencià i dos mencions especials. A més, el tradicional Premi del Públic a l'obra més votada pels espectadors i espectadores es rebateja enguany amb el nom de 'Vicent Balaguer', en homenatge a l'escriptor i aficionat del teatre denier que va morir fa dos anys. "Dedicar-li aquest premi a Vicent ens emociona molt a la gent del teatre, per l'estima que compartíem pels escenaris i l'admiració pel personatge", ha destacat el director de l'Escola de Teatre Municipal, Mario Osmar Passero.

El regidor de Joventut, Juan Sapena, ha assenyalat que la recuperació del format habitual de la mostra, "aplicant les mesures pertinents al Centre Social, amb aforament reduït al 75%, segons la normativa actual", és una més de les activitats que, poc a poc, van recuperant la presencialitat, "com els tallers d'estiu de Joventut Dénia".

Com ja és tradició, també, la recaptació de la Mostra de Teatre es destinarà a una associació de la ciutat: en aquesta edició, ADHAMA Associació TDAH Marina Alta. Les entrades per a cada funció tenen un preu de 5€ i es poden adquirir de manera anticipada a l'administració de loteria i papereria del carrer de l'Estrella, 1.

La programació de la 30a Mostra de Teatre

Dijous 3 de juny
"Una nit al sambori", de la companyia Desfici Teatre, de Dénia

Divendres 4 de juny
"Cremallera", de Ti-Ta-Lla Teatre, de València

Dissabte 5 de juny
"Travesías", de La TEAdeRO, de Madrid

Diumenge 6 de juny
"Tardes de la granja Dikanka", de la companyia russa Kameryana Escena

Dijous 10 de juny
"Cous cous", de l'ETC Dénia

Divendres 11 de juny
"Kauen Tot!", de Kauen Teatre, de l'Eliana

Dissabte 12 de juny
Acte de cloenda de la mostra

Totes les representacions tindran lloc a les 20 h, al Centre Social.

La Mostra de Teatre 'Ciutat de Dénia' recupera el format anterior a la pandèmia i ce...
La Mostra de Teatre 'Ciutat de Dénia' recupera el format anterior a la pandèmia i ce...

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina