Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Espai d’Art Castejón celebra el primer aniversari amb un programa especial d’actes

El 8 d’octubre es complirà un any de la inauguració a la Casa de la Cultura de l’Espai d’Art Joan Castejón, que en aquests 12 mesos, i malgrat les dificultats i restriccions derivades de la pandèmia, ha rebut prop de 3.000 visites.

Per a celebrar l’aniversari, des de la Regidoria de Cultura s’han programat diferents activitats especials durant l’últim trimestre de l’any, a la sala d’art i al Centre Social, tenint en compte “la filosofia que va inspirar el naixement de l’espai: la participació estètica”.

El programa s’obrirà amb una exposició de pintura fantàstica de l’artista il·licità Francis Morell, del 7 d’octubre al 8 de gener, a l’Espai d’Art Joan Castejón.

Del 24 d’octubre al 19 de desembre es desenvoluparà, al Centre Social, un cicle de cinema de ciència-ficció, inclòs a la programació del Cineclub Pessic Dénia. Els diumenges 24 d’octubre, 21 de novembre i 19 de desembre, amb la introducció prèvia d’especialistes en cinema, s’hi projectaran:

  • “La llegada”, de Denis Villeneuve (EUA), presentada per Carlos Arenas, comissari artístic i professor associat d’Història de l’Art de la Universitat de València.
  • “El hoyo”, de Galder Gaztelu-Urrutia (Espanya), amb presentació a càrrec de Jose Ángel de Dios García, de l’editorial Dilatando Mentes.
  • “Her”, d’Spike Jonze (EUA), introduïda per Áurea Ortiz, de la Universitat de València i la Filmoteca Valenciana.

Joan Castejón també realitzarà visites guiades a la sala expositiva per a escolars de 4t d’ESO, de l’1 al 16 d’octubre.

El 18 de novembre tindrà lloc l’activitat “Diàleg entre artistes: Joan Castejón-Francis Morell. Un diàleg estètic entre les obres dels dos artistes”, a l’Espai d’Art Castejón, a les 19 h.

I tancarà la programació, també a la sala d’art, la presentació dels textos de prosa poètica d’Aldo Dante Alvarado “Desde el país de los vientos”, el 9 de desembre, a les 19 h.

 

L’Espai d’Art Castejón celebra el primer aniversari amb un programa especial d’actes
Anar al principi de la pàgina