Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Festes convoca una reunió informativa per als quintos 2022

La Regidoria de Festes ha convocat a una reunió informativa a tots els joves de Dénia nascuts l’any 2004 que conformen la quintà del 2022. La trobada serà dissabte 4 de desembre, a les 11 hores, en la Casa de Cultura.

 

Respecte dels xics i xiques nascuts al 2002 i al 2003, que no han pogut viure el seu any com a quintos i quintes per causa de la pandèmia, el regidor Óscar Mengual ha subratllat que, durant la Festa Major de 2022 “anem a fer-los algun tipus d’homenatge, dedicant expressament una jornada per a tots ells i que puguen tindre el seu dia gran”.

 

Mengual ha explicat que és “organitzativament inviable” que tots els joves de les tres anyades puguen participar-hi com a quintos i quintes en les activitats previstes per a l’any pròxim, ja que estem parlant de més de 1.200 persones. Per això, s’ha decidit que els quintos i quintes de 2022 siguen els joves que hi compleixen 18 eixe any i que els grups de 2002 i 2003 tinguen també cabuda en la programació amb eixa jornada festiva de la qual se’n donaran detalls més endavant.

Festes convoca una reunió informativa per als quintos 2022

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina