Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Festes convoca una reunió informativa per als quintos 2022

La Regidoria de Festes ha convocat a una reunió informativa a tots els joves de Dénia nascuts l’any 2004 que conformen la quintà del 2022. La trobada serà dissabte 4 de desembre, a les 11 hores, en la Casa de Cultura.

 

Respecte dels xics i xiques nascuts al 2002 i al 2003, que no han pogut viure el seu any com a quintos i quintes per causa de la pandèmia, el regidor Óscar Mengual ha subratllat que, durant la Festa Major de 2022 “anem a fer-los algun tipus d’homenatge, dedicant expressament una jornada per a tots ells i que puguen tindre el seu dia gran”.

 

Mengual ha explicat que és “organitzativament inviable” que tots els joves de les tres anyades puguen participar-hi com a quintos i quintes en les activitats previstes per a l’any pròxim, ja que estem parlant de més de 1.200 persones. Per això, s’ha decidit que els quintos i quintes de 2022 siguen els joves que hi compleixen 18 eixe any i que els grups de 2002 i 2003 tinguen també cabuda en la programació amb eixa jornada festiva de la qual se’n donaran detalls més endavant.

Festes convoca una reunió informativa per als quintos 2022

Altres notícies

Anar al principi de la pàgina