Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Díhuit persones desocupades comencen a treballar demà en l’Ajuntament de Dénia a través dels programes ECOVID i EMPUJU que subvenciona Labora

L’Ajuntament de Dénia contractarà durant un any a 18 persones desocupades gràcies a la concessió de dues subvencions de la línia de foment d'ocupació de Labora, en el marc del programa operatiu del Fons Social Europeu. La quantitat total destinada a la contractació d'aquestes persones ascendeix a 500.000 €: 300.00 subvencionats per Labora i 200.000 aportats pel consistori per a equiparar el salari mitjà dels nous contractats al de la categoria corresponent en la plantilla municipal.

D'una banda, dins del programa ECOVID, es contractarà 9 persones, de 30 anys o més, com a conserges. En segon lloc, en el marc del programa EMPUJU, l'ajuntament ocuparà altres 9 persones, menors de 30 anys, per als següents llocs: 1 informàtic, 4 auxiliars administratius, 1 obrer, 1 lampista, 1 auxiliar de bugaderia i 1 auxiliar d'ajuda a domicili. Els contractes seran de 12 mesos, a jornada completa.

La regidora de Creama Dénia, Sandra Gertrúdix, ha assistit hui en les dependències de l'agència local a la signatura dels contractes i l'assignació de llocs de treball. Demà dimecres començaran a treballar.

Díhuit persones desocupades comencen a treballar demà en l’Ajuntament de Dénia a través dels...
Díhuit persones desocupades comencen a treballar demà en l’Ajuntament de Dénia a través dels...

Altres notícies

Anar al principi de la pàgina