Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia trau a licitació un estudi de l'arbratge municipal

S'analitzaran el risc i les mesures de correcció d'uns 500 exemplars, alguns inclosos en el Catàleg d'Arbres i Arbredes d'Interés Local

La Junta de Govern Local ha aprovat l'eixida a licitació del "Servei d'anàlisi per a la reducció del risc de l'arbratge i palmeres de propietat municipal". L'objectiu és que es realitze un estudi exhaustiu de vora 500 exemplars de gran grandària, alguns d'ells inclosos en el Catàleg d'Arbres i Arbredes Monumentals i Singulars d'Interés Local de Dénia, per a avaluar-ne els possibles riscos de caiguda o despreniment de branques.

L'estudi es completarà, a més, amb propostes d'actuació per a cada exemplar, segons els resultats obtinguts de l'anàlisi, per a assegurar la seua correcta conservació i, alhora, la seguretat de persones i béns, en tractar-se d'arbratge integrat en zones urbanes de gran concurrència o carreteres.

El pressupost base de licitació d'aquest servei és de 44.907 euros i el termini màxim d'execució de l'estudi, des de la signatura del contracte, és de 4 mesos. Poden presentar-se ofertes fins a l'11 de febrer.

Els exemplars que seran analitzats estan situats en Marqués de Campo (un centenar de plataners), els jardins de Torrecremada, la carretera vella Dénia-Ondara, l'esplanada de Cervantes (un centenar de palmeres), la plaça de Jaume I (56 palmeres), el 1r Grup dels Mariners, la plaça de l’Arxiduc Carles, els col·legis les Vessanes, Llebeig i Montgó, la plaça de Benidorm, la Casa de la Cultura, la CV 725 Dénia-Ondara, la illeta de l'avinguda de Juan Chabàs i la carretera de les Rotes.


El treball inclourà la valoració de l'estat biològic i fitopatològic de cada arbre, el seu estat mecànic (definint el nivell de perillositat de cada exemplar) i la proposta de mesures correctores.

L’Ajuntament de Dénia trau a licitació un estudi de l'arbratge municipal

Altres notícies

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina