Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia i el Pòsit organitzen les jornades de neteja marina “Simbiosi pel medi ambient” amb voluntariat de les companyies Indra i Adidas

Les empreses locals Industrias Aura i Bottles Recycling col·laboren desinteressadament per a convertir els residus arreplegats en articles de neteja

L’Ajuntament de Dénia i la Confraria de Pescadors de la ciutat han organitzat les segones jornades de neteja marina “Simbiosi pel medi ambient” amb la participació de voluntariat de l’empresa Indra, al qual se suma enguany personal voluntari de la companyia Adidas. Les jornades de neteja se celebren el cap de setmana del 14 i 15 de maig i tenen com a base d’operacions la dàrsena pesquera, que té una zona de classificació de residus.

 

El dissabte 14, bussejadors voluntaris d’estes empreses faran dos immersions al moll pesquer durant el matí. Diumenge 15 de matí, es faran altres dos immersions per a arreplegar residus del fons marí en la zona nord del port de Déna, molt freqüentada per embarcacions que fondegen durant la temporada estival. A més, altra part del voluntariat recorrerà a peu l’escullera nord per a fer les tasques de neteja terrestre.

 

Com a novetat que es posarà en marxa en esta jornada de maig i continuarà en les successives que organitze l’ajuntament al llarg de l’any, els residus arreplegats es reciclaran i es convertiran en un article de neteja, gràcies a la col·laboració desinteressada de les empreses locals Industrias Aura i Bottle Recycling. Estos productes reciclats es repartiran entre els participants de la jornada “Per una mar neta” que l’ajuntament ha programat per al mes de setembre.

 

L’Ajuntament de Dénia i el Pòsit organitzen les jornades de neteja marina “Simbiosi pel medi...
Anar al principi de la pàgina