Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Campus de futbol del Levante UD a Dénia

El camp de futbol Diego Mena serà escenari del primer campus de futbol que el Levante UD organitza en la ciutat, gràcies al conveni aprovat ahir pel ple de l’Ajuntament de Dénia i signat hui per l’alcalde, Vicent Grimalt.

 

El LUD Campus d’estiu se celebrarà del 18 al 22 de juliol, en horari de matí, i va dirigit a xiquets i xiquetes nascuts entre 2006 i 2015. Els participants realitzaran activitats diverses, de caràcter tècnic, tàctic i de competició, sota la direcció de tècnics de l’escola del club. S’hi oferixen 60 places, un nombre no massa elevat perquè, segons ha indicat el director de Formació Internacional del Levante UD, Daniel Pastor, “volem donar molta qualitat a la iniciativa, oferint un tracte proper i personal”. El representant del club ha manifestat també que la intenció, per part de l’entitat, “és que este campus tinga continuïtat i s’’incorpore a l’oferta esportiva dels estius a Dénia”.

 

Les inscripcions estan obertes i poden formalitzar-se en la pàgina

https://campus.levanteud.com/denia/, des de la qual també s’ha de fer el pagament de la matrícula.

 

El regidor d’Esports, Raúl García de la Reina, ha realitzat una valoració “molt positiva” d’este acord amb el Levante, “un club amb una gran vinculació a la nostra ciutat” i ha afegit que el LUD Campus “ve a completar una programació de campus de futbol variada que omplirà tot el mes de juliol”.

 

Campus de futbol del Levante UD a Dénia
Campus de futbol del Levante UD a Dénia

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina