Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia instal·la nous senyals en els passos per als vianants alimentats amb energia solar

El pla de senyalització en el terme municipal de Dénia ha fet un pas més cap a la seguretat de les persones i la sostenibilitat. Durant aquests dies s'està finalitzant la instal·lació de nous senyals de trànsit verticals per als passos per als vianants dotats amb un sistema d'il·luminació propi assistit amb plaques solars.

Els nous senyals s'han distribuït en els següents carrers: Consolat de la Mar; carretera de Dénia a Xàbia (darrere de la Guitarra, al costat del Caminal del Basc i al costat del carrer Espinós) , avinguda del Montgó (enfront del col·legi Pou de la Muntanya); plaça de Jaume I (enfront del Centre de Salut Comunitària i enfront d'oficina d'asseguradora); carrer dels Germans Maristes; avinguda de Miguel Hernández (al costat de c. Mira-rosa); ronda de les Muralles (enfront d'oficines d'Urbanisme); avinguda d'Alacant (enfront del parc infantil), esplanada de Cervantes (altura Museu de la Mar); Patricio Ferrándiz; avinguda de Juan Chabás (al costat de Casa de Cultura); avinguda de Joan Fuster (altura rotonda Juan Chabás), avinguda de l'Oest de la Xara (enfront d'església) i carretera de les Marines.

D'altra banda, l'Estratègia de mobilitat ciclista a Dénia 2021-2027, full de ruta per al foment de la mobilitat sostenible a la ciutat, inclou com a actuació principal de les seues línies d'acció la creació i ampliació en tres fases d'àrees de moderació de la velocitat i d'incorporació de ciclistes, les anomenades zones 20/30.

La fase 1 inclou la part més cèntrica del nucli urbà, compresa entre el port i l'avinguda d'Alacant i el carrer de Patricio Ferrándiz i la ronda de les Muralles, àrea on el límit de velocitat es fixa en 20 quilòmetres per hora.

Segons informa el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Scotto, aquests dies s'ha finalitzat la senyalització vertical de moderació de la velocitat d'un total de 26 carrers d'aquesta Àrea 20. S'han instal·lat senyals que adverteixen que s'està entrant en una via de límit 20 i altres d'eixida que indiquen que finalitza el límit de velocitat. Aquesta actuació es reforçarà en els pròxims dies amb la instal·lació de senyalització en els punts mitjans de tots els carrers amb trànsit rodat, com a reforç a la limitació de velocitat.

L’Ajuntament de Dénia instal·la nous senyals en els passos per als vianants alimentats amb e...
L’Ajuntament de Dénia instal·la nous senyals en els passos per als vianants alimentats amb e...
L’Ajuntament de Dénia instal·la nous senyals en els passos per als vianants alimentats amb e...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina