Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Il·luminació, ambientació als carrers, promocions i descomptes en les compres per a celebrar la Nit oberta del comerç de Dénia

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Dénia, juntament amb l'Associació de Comerciants Autònoms de Dénia (ACADE), ha organitzat una nova activitat de dinamització del comerç local. El dissabte 2 de juliol, a partir de les 19 hores, se celebrarà la Nit oberta del comerç, en la qual més de setanta establiments il·luminaran les seues façanes i oferiran els seus productes amb promocions i descomptes.

 

Per a animar la vesprada-nit de compres, els carrers del centre s'ompliran d'ambient musical, al ritme de batukada i dolçaina, també hi haurà balls clandestins, una exposició de cotxes antics i fotoràpid al carrer de Magallanes i animació per als més xicotets amb xanquers, bombolles de sabó i globus.

 

Els comerços participants es troben als carrers de Sandunga, Marqués de Campo, Temple de Sant Telm, Diana, la Mar, Carlos Sentí, Magallanes, Colón, Cop, Quevedo, la Via, Ramón y Cajal i Loreto i en el Mercat Municipal.

Il·luminació, ambientació als carrers, promocions i descomptes en les compres per a celebrar...
Il·luminació, ambientació als carrers, promocions i descomptes en les compres per a celebrar...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina