Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Creama inaugura quatre Programes Formatius de Qualificació Bàsica (PFQB) per a joves d’entre 16 i 21 anys

L’oferta formativa va orientada a persones que no estudien ni treballen

Creama ha presentat els Programes Formatius de Qualificació Bàsica (PFQB) de l’any acadèmic 2022/2023 amb la presència d’alumnat, docents i la regidora de Creama, Sandra Gertrúdix. El catàleg de programes forma a futurs auxiliars en quatre àrees: el comerç, el manteniment i la millora de muntanyes, el suport a vaixell en port, i l’organització d’activitats i el funcionament d’instal·lacions esportives.

 

Les presentacions han tingut lloc en els espais en què es desenvoluparà la formació dels alumnes. Així, la presentació del programa d’auxiliars de comerç s’ha emplaçat al carrer de Sertori (ubicació d’un dels locals de Creama a Dénia); el de manteniment de muntanyes s’ha celebrat al jardí de Torrecremada i el programa d’organització d’activitats esportives s’ha presentat al Poliesportiu municipal; mentre que el de suport a vaixell ha comptat amb la participació del president del Reial Club Nàutic, Jaime Portolés, i ha tingut lloc al port de Dénia.

 

La Conselleria d’Educació ajuda al desenvolupament dels programes amb una subvenció de 178.800 euros. Pel moment, encara hi ha places disponibles. Els interessats podran sol·licitar l’accés sempre que ho notifiquen abans que finalitze la primera fase del programa (aproximadament fins al 22 de desembre). Les úniques condicions requerides són tindre entre 16 i 21 anys i no treballar ni estudiar.

 

L’objectiu que persegueix aquesta iniciativa és que els joves que van abandonar els estudis i no treballen s’incorporen al món laboral o recuperen el ànims per a estudiar. Creama ofereix una formació teòrica completa, a més de pràctiques en empreses, durant els nou mesos d’estudis.

Grup d'alumnes dels PFQB amb la regidora de Creama, Sandra Gertrúdix

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina