Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia signa un conveni amb la Universitat d’Alacant per a la celebració del Festival de les Humanitats

L’alcalde de Dénia i president de la Fundació Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia de la Comunitat Valenciana, Vicent Grimalt, i la rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro, van signar ahir un conveni de col·laboració per al desenvolupament del ‘Dénia Festival de les Humanitats’ que celebrarà la primera edició del 27 al 29 d’octubre de 2022.

El conveni signat entre les dues institucions té com a objectiu impulsar i facilitar la participació de la comunitat universitària en la iniciativa deniera, un fòrum obert de formació i debat amb experts de primer nivell en l'àmbit del pensament humanístic, entre altres qüestions, respecte de l'evolució futura de la humanitat.

Mitjançant aquest acord, la institució educativa no es converteix només en col·laboradora del festival, sinó que es preveu la seua incorporació a la direcció i coordinació de l’esdeveniment. De igual manera, els membres de la comunitat universitària participaran en les taules de debat i ponències de les jornades divulgatives, a les quals l’alumnat de la UA podran assistir de manera gratuïta.

Vicent Grimalt ha assenyalat que “comptar amb les universitats en un festival com aquest és clau a l'hora de crear un fòrum de pensament com el que pretén ser ‘’Dénia Festival de les Humanitats’, un esdeveniment que tindrà continuïtat, no sols any rere any, sinó al llarg del tot el curs, amb activitats relacionades amb els continguts del festival i en les quals les universitats seran fonamentals”.

La rectora Navarro, per part seua, ha confirmat el compromís de la institució educativa afirmant que “la Universitat d’Alacant està encantada de poder participar i aportar tot el seu potencial de coneixement i investigació”.

Reconeixement de crèdits

Per la part que toca als estudiants, acreditant l’assistència a 8 xarrades del festival tindran dret a què se’ls reconega un crèdit i mig. Si no poden acudir a totes les conferències, acudint, com a mínim, a un còmput de 10 hores, rebran una crèdit de la Universitat d’Alacant.

 

 

L'alcalde Vicent Grimalt firmant el conveni amb la UA
Assistents a la firma del conveni

Altres notícies

Anar al principi de la pàgina