Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Entitats culturals denieres i de la comarca es sumen al ‘Dénia Festival de les Humanitats’ amb la signatura d’un conveni amb l’Ajuntament

L’alcalde de Dénia, en qualitat de president de la Fundació Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia de la Comunitat Valenciana, ha signat este matí un conveni amb diferents entitats de caràcter cultural de Dénia i la Marina Alta per vincular-les a les activitats complementàries del ‘Dénia Festival de les Humanitats’.

 

Els representants de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta MACMA, José Ramiro, l’Institut d’Estudis Comarcals de la Marina Alta (IECMA), Rosa Seser, l’Agrupació Artística Musical de Dénia, Robert Frau, La Marina Lindy Hop, Ana Oliete i del Conservatori Tenor Cortis, Carles Poquet, han acudit a l’acte de firma celebrat en la sala de plens de l’Ajuntament de Dénia.

Mitjançant aquest conveni, les entitats culturals s’impliquen en la difusió de les activitats, a més de possibilitar les activitats complementàries a l’oferta de conferències; el conegut com “festival off”. La intenció és que les activitats culturals no es limiten als espais habilitats per a les sessions del festival –el Centre Social i el Multiespai l’Androna-, sinó que els carrers s’òmpliguen de música i dansa, i els interessats en art i literatura puguen gaudir d’exposicions i xarrades especialitzades. L’alcalde ha destacat que “el festival no finalitza el 29 d’octubre, sinó que té una vocació de continuïtat al llarg de tot l’any”.

 

Grimalt ha destacat també la labor de les entitats que “des de l’estima a la nostra comarca treballen cada dia per garantir a la ciutadania una oferta cultural”. D’altra banda, Ramiro, el president de la MACMA, ha expressat la gran oportunitat que representa aquest esdeveniment cultural per “donar un valor afegit impressionant a la comarca”, una cita, confia, que convertirà Dénia en “el focus del pensament mediterrani i europeu”.

 

Aquest conveni cultural es suma al ja signat amb la Fundació Rafael Chirbes.

Signants del conveni de col·laboració
Signament del conveni per part de les entitats
Públic assistent a l'acte de signatura

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina