Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

L’Ajuntament de Dénia trau una línia d’ajudes per a minimitzar l’impacte econòmic de la crisi energètica dirigides a pimes, micropimes, autònoms i professionals

L’Ajuntament de Dénia ha aprovat les bases i la convocatòria de concessió d’ajudes amb la finalitat de minimitzar l’impacte econòmic que la crisi energètica està suposant per a pimes, micropimes, xicotets empresaris autònoms i professionals de Dénia. L’import total que es destinarà a la concessió d’estes ajudes és de 192.443 euros, procedents d’una subvenció atorgada per la Diputació d’Alacant al consistori denier.

 

Podran ser beneficiàries de les ajudes les pimes, micropimes, autònoms i altres col·lectius subjectes a mutualitats que tinguen el domicili fiscal en la ciutat de Dénia, excloent la Xara i Jesús Pobre, i estiguen donats d’alta en el règim de la Seguretat Social o en la mútua corresponent i en l’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE).

 

Segons les bases, seran subvencionables els costos energètics relacionats directament amb el negoci i que siguen necessaris per al seu funcionament. En concret, s’ofereixen ajudes per a les despeses d’energia elèctrica i de gas originades entre l’1 d’abril de 2021 i el 30 de juny de 2022; i també per a les despeses en carburants que s’hagen produït entre l’1 de gener i el 30 de juny de 2022.

 

La quantia màxima a concedir a cada sol·licitant és de 4.000 euros.

 

El termini de presentació de sol·licituds pe a accedir a estes ajudes és del 4 al 14 d’octubre de 2022 i aquestes s’han de presentar de manera telemàtica en la seu electrònica de l’ajuntament. Aquest és l’enllaç directe https://oac.denia.es/va/tramits/tramit.aspx?id=138.

 

 

L’Ajuntament de Dénia trau una línia d’ajudes per a minimitzar l’impacte econòmic de la cris...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina