Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

La Fira d’Associacions torna amb 43 entitats sense ànim de lucre i una gran oferta de tallers

La Regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives organitza una nova edició de la Fira d’Associacions sense ànim de lucre en el carrer de la Via el proper dissabte 15 d’octubre.

 

L’horari de l’activitat s’estendrà de les 10 del matí a les 20 hores de la vesprada. Aquelles persones interessades podran descobrir la tasca i les causes defensades per cada una de les 43 entitats que no faltaran a la cita.

 

A més, s’oferiran al públic una sèrie de tallers gratuïts oberts al públic:

  • Creu Roja ofereix, de les 10 a les 13 hores, un taller de primers auxilis i la visita a una ambulància. De les 17 a les 19 hores, tindran lloc les activitats infantils amb un taller de globusflèxia i pintura de cares.
  • Adahma impartirà un taller de manualitats antiestrés a les 12 hores.
  • Amarac, per la seua banda, organitza, de les 17:30 hores a les 19 hores, un taller de diàbolo.
  • TDAH+16 València Dénia proposa un taller de escacs i cub de Rubik, de 10 a 13 hores, i un taller artístic creatiu, de 16 a les 19:30 hores.
  • Todos Unidos por la Inclusión organitza una festa d’Haloween per a persones amb diversitat funcional. Per a xiquets de 12 a 16 anys (de les 15 a les 16:30 hores) i joves de 17 a 22 anys (de les 17 a les 18:30 hores). 

 

Per ambientar el fi de la fira, Mon Bloc Batucada oferirà una actuació de les 18 hores a les 20 hores.

 

Aquestes són les 43 associacions que s’han sumat a la iniciativa enguany: Asociación Condenados al bordillo; Adahma Associació TDAH de la Marina Alta; Aprosdeco; Amadem, ONG por la salud mental; Fundación AEPA; TDAH+16 València; Matria, Associació de dones; Amas de casa, consumidores y usuarios de Dénia; Todos unidos por la inclusión; Amunt contra el càncer; AMARAC, Associació per el recolzament de altes capacitats; ASAFAN, Asociación Alicantina de Familias Numerosas; Manos Unidas; Grup Nodrissa; Club Karate Okinawa Dénia; Fotoclub Cambra Fosca; Associació Cultural Roc Chabás la Marina; Asociación Cultural Castellano Manchega Al Machara; CMA Moteros Cristianos; Asociación Española contra el Cáncer; Patchwork Amapatch; Amigos Camino de Santiago; Asociación Amigos de Dénia y la Marina Alta; Asociación Orquídea; Asociación Ayuda a Ucrania Dénia; Konzertfreunde Costa Blanca; Comunidad de Lituania de Valencia; i Cerebrum, persones amb dany cerebral adquirit.

La Fira d’Associacions torna amb 43 entitats sense ànim de lucre i una gran oferta de tallers
La Fira d’Associacions torna amb 43 entitats sense ànim de lucre i una gran oferta de tallers

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina