Contingut principal

Ajuntament de Dénia

Actualitat

Xiquets i xiquetes aprenen sobre el dany cerebral i l’alimentació saludable en el programa ‘Parcs habitats’

El dissabte es va organitzar una quedada del programa ‘Parcs habitats’ al parc infantil del carrer de la Via amb la col·laboració de l’associació Cerebrum. De les 16:30 a les 18:30 hores, les famílies van gaudir de temps d’oci i aprenentatge a l’espai públic.

 

L’activitat, convocada per la Regidoria de Benestar Social a proposta del Consell de la Infància i l’Adolescència (CLIA), va reunir a grans i menuts per parlar de l’alimentació saludable i el dany cerebral.         Mitjançant jocs i una xarrada, els xiquets i xiquetes van aprendre sobre els beneficis d’adoptar hàbits alimentaris saludables al seu dia a dia. A més, es va fer èmfasis en parlar als menuts sobre diversitat cognitiva i funcional, ja que el dimecres passat es va celebrar el Dia Internacional del Dany Cerebral Adquirit.

 

Aquesta iniciativa s’inclou dins dels projectes empresos per Dénia com Ciutat Amiga de la Infància i l’Adolescència, i té l’objectiu de tornar a donar vida als espais públics naturals amb la col·laboració de les entitats social local. La finalitat, materialitzada en el projecte ‘Missions’, és que els joves passen almenys un 30% del seu temps lliure al carrer.

 

Dia de la Infància

La Regidoria de Benestar Social ha començat ja a organitzar les activitats del Dia de la Infància -20 de novembre-. El dissabte 19 de novembre està planejat que menuts, joves i les seues famílies gaudisquen en el parc de la plaça de Jaume I d’activitats que es proposaran des del CLIA.

 

Durant el matí, les activitats estaran destinades al públic més menut, mentre que a la vesprada estaran enfocades als joves.

Xiquets i xiquetes aprenen sobre el dany cerebral i l’alimentació saludable en el programa ‘...
Xiquets i xiquetes aprenen sobre el dany cerebral i l’alimentació saludable en el programa ‘...
Xiquets i xiquetes aprenen sobre el dany cerebral i l’alimentació saludable en el programa ‘...

*Informació gestionada pel Gabinet de Comunicació i Premsa de l'Ajuntament de Dénia.

Informació de contacte
Anar al principi de la pàgina